Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lollllllllllllllllllllllllllaa

denerwuje mnie wszyscy

Polecane posty

ja teraz mam wakacje i chce pospac dluzej , ale sie kurwa nie da :O starzy na 7 do roboty ida i sie zaczyna, potem siostra robi hałas, potem brat przyjedzie od swojej panny i zbiera sie do robnoty na 8. on to mnie wkurwia najbardzoiej, jego przesadna dbalosc o higiene :O prysznic bierze 2 razy dziennie conaj,mniej, po kazdym jedziebniu myje zeby chyba z 5 min i lazi mi kolo pokoju a ja chce spac :O:O kretyn jak ja go nienawidze, zalozy raz koszulke i do prania o i on se mysli ze matka bedzie caly czas prac mu te szmaty.

tak, tylko ze on ubierze dosłownie raz jedną rzecz i do prania co by to nie bylo spodnie koszule od razu do kosza. najgorzej jak idzie do roboty to zaklada robocze ubrania stare jeaNSY I KOSZULKI, no i wraca i wrzuca wszystko po jednym razie do kosza!!!!! i matka ma mu to prac codziennie!! tłumaczy mu a ten dalej swoje. zje cokolwiek czy sie napije od razu pedzi myc zeby!!! i szoruje 5 min :O najgorzej rano i wieczorem jak sie klaDE a ten o 22 bierze pruysznic wypacykowuje sie w lazience godzine i pedzi do swojej a rano znowu to samo,. kurwa no szczelilabym mu w tewn glupi leb