Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

be_inspired

odezwac sie?jak sadzicie?

Polecane posty

myslicie ze powinnam odezwac sie do bylego pierwsza?on zakonczyl zwiazek,nie placze,nie chce wielkich powrotow.poprostu zal mi znajomosci z nim,bo lubie go jako osobe.z drugiej strony nie chce wyjsc na jakas sikse co za nim lata i nie umie bez niego zyc-tak nie jest.ten czlowiek jest dla mnie wazny i prawdopodobnie zawsze bedzie.uwazam za glupote udawanie ze sie kogos nie zna jak sie rozpada zwiazek.tylko skoro sam sie do mnie nie odezwal to nie wiem czy on chce mnie "znac".poradzcie-powinnam sie odezwac i utrzymac nasze relacje na stopie kolezenskiej czy zaczekac az sam sie odezwie a jesli tego nie zrobi to to poprostu olac pomimo tego ze przykro?

Gość Małgorzata43
nigdy!

ehhh no to pewnie po znajomosci,a szkoda bo to naprawde fajna i wartosciowa osoba,moze sie sam odezwie i bedzie potrafil byc poprostu moim kolega:)

no wiesz odezwać się tak do byłego bez powodu może być przez niego źle zrozumiane że chcesz powrotu itd..... ja bym się nie odzywała na Twoim miejscu ....może kiedyś będzie okazja że będziecie gdzieś razem w towarzystwie to wtedy możesz spróbować podejść i zapytać co słychać ?....ale teraz nie rób tego

tak wlasnie mysle,bo wyjde na jakas gowniare co za nim lata jezeli teraz sama sie odezwe.przeciez sam moglby gdyby chcial-no ale moze on tez nie chce wyjsc na kogos takiego.jesli tez mnie lubi to wkoncu sie przeciez sam odezwie.dziekuje za rade,chcialam sie upewnic bo czasami niepotrzebnie czlowiek glupote zrobi

ja sadzę ze powinnaś do niego napisać chyba ze spotkanie było jakieś bolesne to wtedy lepiej poczekać trochę:D jak czujesz że chcesz być jego przyjaciółka - ja nie widzę w tym nic złego :D wręcz przeciwnie. Sama tak zrobiłam jakoś rok temu ale długo nam zajęło przyzwyczajenie się do nowej sytuacji, teraz jesteśmy przyjaciółmi.

nie bylo bolesne ani w nerwach,tak poprostu pyk i nas nie ma,ale ogolnie to stalo sie niecale dwa tygodnie temu wiec mysle ze jednak zaczekam i zobacze czy sam bedzie probowal nawiazac ze mna jakis kontakt,jesli nie to wtedy moze napisze