Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eulaliaa

czy macie jakis skutczny środek na wypadnaiewłosów

Polecane posty

Gość eulaliaa

tak ostatnio mi wypadaja że szok

Gość Małgorzata43
olej rzepakowy na włosy jak szampon -rozmasować , zostawić na dwie godziny na głowie , później porządnie umyć , spłukać i powtarzać raz w tygodniu przez miesiąc. Gwarantowana kuracja i daje efekt. odchudzałaś się ostatnio? chorujesz na coś?

Gość eulaliaa
dzięki musze cos zakupic bo ołysieje

Gość pomoga ci
witaminy i nafta kosmetyczna

Gość łysy środkiem
taaaaak, mam skuteczny środek na wypadanie włosów - środek głowy

zincas forte jest na receptę zainwestuj w ampułki radical. Kuracja miesięczna kosztuje ok 60zł, po 2 tyg widać znaczna poprawę za vichy zapłacisz o wiele więcej

Gość Małgorzata43
olej rzepakowy to koszt 5 zł:D starczy na długo i jeszcze w kuchni użyjesz:D

szczerze? pierwszy raz słyszę o oleju rzepakowym o oliwie z oliwek tak ale o rzepakowym??? do tego łyknij sobie silice i pij drożdże to powinno wystarczyć:)

Gość Małgorzata43
jam 43 lata mam , więc o oliwie z oliwek kiedyś mogłam sobie pomarzyć , ale rzepakowy działa więc po co przepłacać:D

Gość jak długo można stosować
zincas forte? ja biorę 2 miesiące... Kolejne opakowanie udało mi się kupić bez recepty. Poza tym biorę witaminę a+e, witaminy z grupy b i biotebal.........

Gość menopauza
peruczka

Gość eulaliaa
nie odchudzałam sie jem normalnei nei wiem czemu tak mi wypadają

Gość Małgorzata43
wiesz , może przez te upały nie są dość nawodnione/odżywione.

Gość eulaliaa
byc moze rzadko farbuje włosy na nic nie choruje no przynajmniej nic mi nie wiadmo spróbuje z tym olejem ale tez 1 słysze

Ja mojemu chłopu kupiłam w aptece lotion z rzepy do włosów, i bardzo sobie chwali - od pierwszego użycia CAŁKIEM przestały mu wypadać! To się nazywa Seboradin Niger, codziennie na wieczór mu wmasowuję w skórę głowy (skórę, a nie włosy - ma alkohol więc na całe włosy nie wolno). Śmierdzi, jak to rzepa, ale działa bardzo dobrze. Do tego kupiłam mu zwykły szampon z rzepy z Joanny. Przestały mu wypadać :) On biedak nawet nie wiedział że do różnych rodzajów włosów są różne kosmetyki, jak to facet :P

Gość Serreth
Na wypadające i osłabione włosy na prawdę świetny jest własny mocz połączony w proporcjach 1:1 z ziołem odpowiednim dla barwy włosów. Ja mam jasne i używam z rumiankiem albo kurkumą, ciemnowłosa osoba może spróbować z szałwią. W kwestii wypadania i porostu włosów- kontrowersyjne ale skuteczne. Po umyciu włosów szamponem, zmoczyć głowę w/w mieszanką, owinąć materiałem i pozostawić na głowie na conajmniej 30 minut. Potem bardzo nieznacznie spłukać wodą (choć nie trzeba, bo zapach moczu po pewnym czasie znika, zwłaszcza kiedy się go łączy z zapachem naparu ziołowego). Jak ktoś nie wierzy, w sieci jest masa materiału na temat leczniczego zastosowania uryny, proszę zapytać wujka Google i się upewnić ;)

Gość zoll21
Szampon czarna rzepa potrójna siła ziół, i wszystko w temacie.

Gość najlepszy środek
loxon 2 % bez recepty, lub 5 % ale trzeba się udać po receptę, np do dermatologa. Działa, ale na efekty trzeba trochę poczekać (jak przy każdej kuracji przeciwko wypadaniu włosów)

Gość mnie kiedys dermatolog dala
falvit + zincas forte + asmag forte , pozniej tez kilka razy kupilam bez recepty , wiec albo nie jest na recepte albo cos sie zmineilo i jest Ale pare lat temu na pewno nie bylo

Gość mnie kiedys dermatolog dala
ale z tyn forte na wlasna reke to uwazajcie i nie przesadzajcie jesli nic sie nie dzieje , bo to wzmocnione srodki

Gość pokrzywaherbata
pij 2x dziennie rano 1 szklanke na czczo i wieczorem na noc- tak przez 2 tyg