Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejku no.

Poradźcie co robić?!

Polecane posty

Gość jejku no.

Jestem w 6 tygodniu ciąży. Dziś zaczął boleć mnie brzuch.Nie byłam jeszcze u lekarza i nie mam potwierdzonej ciąży. Co robić? wziąć no spe i czekać, czy jechać gdzieś do lekarza? Mój doktor ma urlop do końca lipca więc nie wiem nawet gdzie jechać.

Gość jejku no.
Plamień nie mam. Boli mnie krzyż z tyłu i promieniuje na brzuch tak jak podczas miesiączki. Tak jakby się zaczynały skurcze porodowe tylko sam ich początek.

Brzuch na początku ciąży często boli,własnie jak na@,ale dla pewności możesz iść do lekarza,będziesz spokojniejsza i ciążę Ci potwierdzi:)Gorzej jakbyś miała brązowe upławy lub plamienia krwią.

Ja boli cię tak samo jak na miesiączkę to nie ma się czym przejmować mnie bolał na poczatku ciąży tak samo

Gość jejku no.
Nic mi nie wypływa, taki białawy śluz tylko i przez to mam wrażenie, że zaraz dostanę okres. Czy mogę na ten ból wziąć nospę?

Jedni mówią,ze nospa nie zaszkodzi,bo lekarze ją przepisują,a inni mają odmienne zdanie,więc mi ciężko coś poradzić!

A z kąd niby masz wiedzieć, jak się czuje bóle porodowe? ??? W ciąży bol jak na miesiączke jest nomalny!!! jestem w 11 tyg ciąży i wiem cos o tym odpoczywaj dużo, leż będzie ci lepiej

Gość jejku no.
Bo już raz rodziłam i tak mi się właśnie zaczął poród, od takich lekkich bóli. Niestety nie pamiętam czy na początku tamtej ciąży bolał mnie brzuch. Leże cały czas.

Ja też miałam takie bóle w 5-6 tym tygodniu. Lekarka powiedziała żeby wziąć nospę i brać codziennie magnez.

Gość nie bój żaby to norma ;)

Mnie brzuch jak na miesiączkę bolał jeszcze w trzecim miesiącu, czasami baaardzo mocno i taki ból jest zupełnie normalny, o ile nie masz plamień to wszystko jest ok. Teraz jestem w piątym i czasami się zdarza, że boli, w końcu wszystko się rozciąga. A jeśli jakoś strasznie Cię to niepokoi to idź do lekarza, na pewno Cię uspokoi. Jeśli chodzi o no-spę to ja jestem przeciwnikiem brania, szczególnie, że nie jest obojętna dla Malucha, moja lekarka kazała mi brać magnez który ma działanie rozkurczowe - czyli robi to co no-spa, a jest naturalny i Maluchowi nie szkodzi, wręcz pomaga.