Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hegla

kosmetyki tanie, ekologiczne itp.

Polecane posty

Stosujecie jakieś kosmetyki typu "krzak", tanie, naturalne, z apteki lub po prostu mało znanych firm? Macie jakieś perełki? Bo ja jestem np. zachwycona Bielendą, szczególnie -eko-wodą do demakijażu, zastępuje wszystkie mleczka i toniki razem wzięte -żelem do twarzy o potrójnym działaniu: żel+peeling+serum. Kosztuje niecałe 20 zł, a załatwia te trzy kosmetyki naraz, mam buzię jak niemowlę -kremem do twarzy ogórek+limonka Z innych perełek: -krem do rąk Ziaja kozie mleko - nie ma lepszego, a d'or tej samej marki usuwa przebarwienia - naturalna henna do włosów (8 zeta w rossmanie) zamiast farb -odżywka z henny Wax Treatment z Pilomaxu Szukam teraz taniego i dobrego szamponu do włosów przetłuszczających się. Macie jakieś typy?

krem ziaji kozie mleko jest beznadziejny, tak szybko jak sie wchlania tak szybko dlonie robia sie suche

Gość co dla kogo tanie?
ja polecam kosmetyki dostepne w aptece ivostin ja uzywam akurat do cery tlustej serie puritin, koszt ok dwudziestuparu zl za sztuke kremy troszke drozsze ale wszystko na naturalnej wodzie z Iwonicza zdroju

Iwostin jest fajny, miałam kiedyś krem do twarzy z tej serii. Ja po ziaji mam dobre efekty, a wchłania się szybko to fakt i nie zostawia tłustego filmu, dla mnie to zaleta, ale może każda skóra reaguje inaczej.

Gość natulalna:)
Ja używam kosmetyków ziaji bo są tanie a moim zdaniem bardzo dobre i działają! Ale jestem za babcinymi sposobami pielęgnacji skóry ;) na blogu http://wszystkookosmetykachnaturalnych.blogspot.com/ znalazłam ciekawe artykuły o kosmetykach naturalnych oraz kilka ciekawych przepisów na wykonanie własnych kosmetyków z produktów które mamy pod rekom i używamy prawie codziennie w kuchni a nie wiemy że tak wspaniale mogą działać na naszą skore:) tania i naturalna pielęgnacja

Gość Mirabet
Naturalna - Bielenda jest ok, uzywlam, al firma "krzak" bym jej nei nazwala heheh :-) A jak chcesz sprobowac czegos naprawde ECO bo to co wymieniacie to sa naturalne na zasadzie skaldnika naturalnego, a nie prawdziwej ekologii to polecam kosmetyki beECO firmy Floslek z uznanym certyfikatem ECOCERT