Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcsfac

KRZYWE ZEBY fotki

Polecane posty

Gość dcsfac

http://www.voila.pl/252/a5kk4/?1 http://www.voila.pl/253/cfcm5/?1 http://www.voila.pl/254/5pkop/?1 otóż mam takiego problema . zeby sa wyraznie krzywe a moja orto od 3 miesiecy truje mi o zdjeciu aparatu . o co jej moze chodzic? chce sie pozbyc czesci pacjentow czy nie widzi u mnie juz szansy na idealne zeby? w poniedzialek powinnam miec juz ostatnia wizyte i chciala mi sciagac juz i mam pytanie , jak jej delikatnie powiedziec ze chce jeszcze ponosic bo sa krzywe ? jak jej mowie zawsze ze sa krzywe to ona ze nie widzi zeby byly krzywe i mowi ze juz jest dobrze :O ślepota :O

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa35
jak na moje oko to są proste

Gość gtyjhukjijmhndgbf
nie kazdy bedzie mial usmiech piekny i sztuczny jak u gwiazdy holilud.moja kuzynka tez nosila aparat (2 lata) i wcale nie ma idelanych zebow i nie bedzie miala nawet jakby nosila ten aparat 5 lat ale ma ladne. ty tez nie widze zebys miala krzywe. masz po prostu taki dziwny ksztalt zebow

Gość gość
Potwierdzam :) są proste :)

Gość dcsfac
nie załamujcie mnie :( przecie sa krzywe , obrobilam w paincie i wam pokaze jak by wygladaly w miare proste , tylko ta prawa jedynka jeszcze jest cofnieta troche http://www.voila.pl/022/sp3y0/?1 ha ha:D

Gość dcsfac
przeciez widac wyraznie ze lewa jedynka jest szkrzywiona a prawa cofnieta o milimetry do tyłu , naprawde nie widzicie? na tych zdjeciach od dolu widac wyraznie

Gość gtyjhukjijmhndgbf
musialabys po zdjecia aparatu poprosic o pilowanie zebow zeby koncowkom nadac prosta linie i juz. ale nie wiem czy sie zgodzi bo to ingerencja w zab jednak. ja mialam pilowane bo mi sie ukruszyl na gorze jak spadlam z roweru i mialam taki uszczerbek

przecież są proste gdybyś zobaczyła moje to nie wiem co bys powiedziała skoro o swoich mówisz 'krzywe'

Gość wedlug mnie
bardziej sie powinnas matwic dolnymi.Sa zdecydowanie bardziej krzywe niz gorne.

Gość dcsfac
naprawde sa krzywe uwierzcie na słowo :O

Gość dcsfac
dolne nie sa krzywe tylko przez to ze mialam górne zajebiscie krzywe to z uplywem lat mi sie starły tak :O

Gość dcsfac
nosze aparat juz dwa lata i jakbysta widzieli fotki przed to ... :O masakra była , ale nie chce sie znow wstydzic krzywych zebow dlatego nie pozwole sobie jeszcze zdjac

Gość dcsfac
podnosze . naprwade myslicie ze idealne juz nie beda ?:O

Gość dcsfac
w góre :O:O

Gość Hiszpania
możesz wstawić na fotoski, bo nie moge otworzyc voila? ocenię twoje zęby, bo sama mam fizia na tym punkcie

Gość dcsfac
zostawiliscie mnie sama z tymi krzywusami olaboga :O

Gość Hiszpania
fotosik*

mysle ze ortodonta wie najlepiej. po zdjeciu tego aparatu powinnas nosic jeszcze taki retencyjny by wada zgryzu nie powróciła.

Moja droga masz juz piękne ząbki , jeśli masz problem z tym , że nie sa równiutkie na końcach to poproś orto, żeby Ci je oszlifowała :)

Gość dcsfac
moze wie najlepiej ale ta baba jest nie pierwszej mlodosci do tego nosi okulary wiec ma cos z oczami . ja mysle ze najlepiej znam swoje zeby i wiem ze sa jeszcze nie takie jak bym chciala tyle kasy wyjebalam na to i dalej mam sie wstydzic usmiechac bo orto sie tak podoba ? ;( ? nieeeeeeeeeeeeeeee:(

Gość dcsfac
a przyjrzyj sie 3ciej fotce dokladnie , lewa jedynka jest jeszcze ustawiona tak / a prawa ciutenke cofnieta do tylu przyjrzyjcie sie uważnie !!!!!!

Gość ejadslkjadjqpofjjf;jls
ja bym bardziej przejęła się na twoim miejscu inną kwestią.. masz strasznie ciasną, wąską szczękę. Albo ci wyrywała zęby przed noszeniem ( czego nie powinna ) albo powinnaś mieć najpierw rozszerzaną szczękę.. ja kiedys miałam tak najpierw.. i efekt o niebo lepszy

Gość Ja:P
ja widzę ze masz lewa jedynkę trochę w tył przesunięta, porozmawiaj o tym z orto, zapytaj się czy tak ma być, sama nosze aparat od niedawna i moja orto mi powiedziała ze czasem zęba się specjalnie trochę przekrzywia w odwrotną stronę niz był krzywy ponieważ on trochę powróci na stare miejsce i w rezultacie i tak będzie prosty:)

Gość Hiszpania
No cóż, jedynki nie są idealnie na tej samej lini, ale ja bym już to zostawiła, gorzej wygląda ta dysproporcja między wielkością jedynek a reszty zębów, są prawie 2razy tak duże, ewentualnie je spiłować, ale czy gra warta świeczki?

Gość fsdsdseferffefffffffff
ale ta lewa jedynka własnie byla krzywa w takim kierunku jak jest no mam ciasna szczeke bardzo a przed załozeniewm wyrwała mi dwie górne 4ki - skoro nie powinna to juz widze jaka z niej ortodontka :O

Gość man maddde pp
czemu szpanujesz dziąsłem?