Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcxzKoralik

U mnie w pracy 30 st.c juz nie daje rady.a jak tam u was??

Polecane posty

Gość abcxzKoralik

pracuje w pokoju 3m na 3m. w okna caly czas swieci slonce od samego rana(prace zaczynam od 9.00)okna uchulone,mamy maly witraczek ale to nic nie daje,nie ma wogole zadnego przewiwu,na zwnatrz jest bardziej rzesko niz u nas.juz mam dosc

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa35
U mnie jest 27 ale idzie wytrzymac bo słońce mi tutaj nie swieci :-)

Gość abcxzKoralik
o ladaco zazdroszcze wszystkim ktorzy w parcy maja klime. my nawet ni mamy porzadnego wentylatora czy cos. jestem spocona i smierdzaca jak mysz:( a pracyje w w takim miejscu gdzie caly czas jest kontakt z klientem.

u mnie natomiast jest klimatyzacja włączona i jest za zimno. a okna w upał się zamyka, żeby nie wpuszczać tego dusznego powietrza do środka, i zasłonić trzeba, zeby nie grzało.

Gość abcxzKoralik
u nas jest strasznie duszno, klienci szybko od nas uciekaja, smieja sie z nas ze my juz mamy tropiki, nigdzie nie musimy jechac. pracuje w biuze podrozy.

Gość abcxzKoralik
uffff jak goraco

Gość zawsze jakaś rada
są przenośnie klimy - kilkaset złotych. Może warto zainteresować pracodawcę, zdrowie najważniejsze

bez sensu otwierac okno po stronie slonecznej w tak upalny dzien, wpuszczacie sobie tylko gorace powietrze, trzeba zamnknac okno i wtedy wlaczyc wietraczek.

Ja zdycham :( Kupiłam sobie wentylator i dziś pierwszy raz go włączyłam. Po 5 minutach przepalił mi się kabel! No kuźwa, co za badziewie! Idę z reklamacją :O