Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małyszop2

Zboczeniec?!

Polecane posty

Gość małyszop2

Mam pewien problem i proszę o poważne odpowiedzi... Chodzi o moją młodszą 15-letnią siostrę. Od paru miesięcy pisze na gg z chłopakiem poznanym na czacie. Z tego co wiem, chłopak , a raczej mężczyzna ma 24 lata. Od pewnego czasu ktoś bardzo często do niej wydzwania. Przyznała mi się, że to ten chłopak z czatu. Zawsze, jak dzwonił ona gdzieś uciekała z telefonem by rozmawiać z nim na osobności. Ok, spoko, to rozumiem. Wczoraj jednak przypadkiem podsłuchałam o czym ona rozmawia z tym chłopakiem:( Otóż okazało się, że wspólnie masturbują się przez tel. Aż mnie jakaś wściekłość ogarniała gdy tego słuchałam. On jej rozkazywał, co ma sobie wkładać, ona kazała nazywać mu się dziwką. A co najgorsze,wywnioskowałam , że planują spotkanie, bo siostra tłumaczyła mu lokalizację jakiegoś hotelu w naszym mieście. Siędze i nie wiem co mam robić. Próbowałam z nią rozmawiać,ale usłyszałam spier....No cóż od kiedy on zaczął do niej dzwonić siostra jest zdecydowanie wrogo do mnie nastawiona. Zastanawiam się, czy nie zadzwonić do tego faceta i powiedzieć mu parę ostrych słów - to bym najchętniej zrobiła. Doradźcie co robić?:(

Gość fenia19
w żadnym wypadku nie dopuśc do ich spotkania!!!!!! i wybij siostrze z głowy tego fagasa!!!

Gość fenia19
jak ona sie z nim spotka to będzie koniec, straci resztki swojego dziewictwa, zadziałaj na jej psyche!powiedz że tylko szmaty tak robia, że jest bezwstydna

Z tym telefonem do chłopaka to dobry pomysł. W ostateczności powiedz o wszytkim rodzicom. Poprzedniczka ma rację, nie możesz dopuścić do spotkania.

Gość 15 lat mówisz?
osoba która ma skończone 15 lat może się stukać z kim ma ochotę i niestety nic ci do tego....tak stanowi prawo polskie dla porównania - w Holandii jest to 14 lat, a w Hiszpanii zaledwie 13 (obecnie w Hiszpanii trwa dyskusja na podwyższeniem tego wieku o rok bo krytykuja ich że pedofilia jets u nich legal) to nie ten acet jest problemem, po prostu twoja siostra ma ciągoty i zobaczsz że niedługo pójdzie w obieg (o ile już nie straciła wianka, wśród 15 co druga daje doopska na prawo i lewo)

Gość fenia19
albo zadzwoń do niego i powiedz mucos! a siostra sie nie przejmuj, jest głupia i młoda, będzie na ciebie wściekła ale jej przejdzie i jescze kiedys Ci podziekuje. Pogadaj z nia, nastrasz ja ze wszystko słyszałaś co robia przez tel. Może bedzie jej głupio i sie opamieta... I koniecznie powiedz rodzicom!

Gość małyszop2
fenia kurcze wiem:( Tyle że ona ostatnio strasznie się zmieniła. Nosi wyzywające ubrania - mini, głębokie dekolty. Maluje się mocno. Nic do niej nie dociera, robi co chce. Na moje prośby, groźby ma jedno słowo - spadaj, spierd.... Mówiłam rodzicom o tym, ale oni mówą że to taki wiek. A ja boję się że ten zboczeniec ją zdemoralizuje albo zgwałci. I czy takie cośjest może karalne, takie namawianie np do masturbacji?

Gość fenia19
ja piedrole, te małolaty w tych czasach sie pusczeają gorzej jak w burdelu, a dziewictwo nic nie znaczy... Co za pierdolone czasy... Gdzie jest godnośc ludzka? Za 10 lat to bedzie normalne że 13 latki są w ciąży... Jakby moje dzieci robiły takie rzeczy to bym zajebała. Trzeba mieć dzis rygor nad dziećmi i jasno stawiać sprawy

Gość małyszop2
Straszne mnie kusi żeby zadzwonić do tego faceta, mam takiego nerwa na niego. No własnie boję się że to dopiero początek, bo ona od września idzie do internatu i dopiero zacznie się puszczać. Jestem na nią i złai boję sie o nią. Jeszcze parę miesiecy temu skromna, fajna dziewczyna a teraz wulgarna dziwa, i jak do takiej dotrzec. Straszyć próbowałam , mówiłam że wiem po co jej ogórek który nosi w torebce, ostatnio też znalazłam w jej rzeczach wyzywającą bieliznę, pas do pończoch, pończochy, boję się że to na te spotkanie:(

Gość dumidao
powiedz rodzicom, ze słyszałas jak młoda umawia się z jakimś facetem z internetu na spotkanie, ale nie mów na razie co robili przez telefon. moze to ich poruszy. a w internecie to bedzie miała wesoło

Gość fenia19
przepraszam że to powiem ale twoja siostra obróciła sie w kurwe. Rozumiem wszystko, my też byłysmy w takim wieku, byłyśmy buntowniczkami i flirtowałyśmy z chłopakami... Ale takie rzeczy jak tu piszesz to jest zwykłe kurestwo. i jesli twoi rodzice tego nie widza to albo są głupi albo maja was w dupie... noś kurwa, żeby matka nie wiedziała co 15 letnia córka ma w garderobie???

Gość małyszop2
Rodzicom mówiłam nieraz, ojciec w ogóle sie nie przejmuje,mam machnęła ręką i powiedziała że siostry się nie upilnuje, Jeste sama z tym problemem, i paradoksalnie to chyba ja sie o nia najbardziej martwie, choc ona mnie w tej chwili nienawidzi:( Dzis powiedziałam mamie co słyszałam wczoraj w nocy, a ona tylko pokiwała głową ale jasne jest, że nic nie zamierza z tym zrobić. Zadzwonie do tego gnoja

Gość dumidao
jak rodzice mogą się czyms takim nie przejąć :o a ile ty masz lat? zawdzon do niego i powiedz, ze jak sie spotkają to policje wyślesz, bo młoda jeszcze ma nad soba prokuratora

Gość małyszop2
Mój boże ja w jej wieku to jeszcze się chłopaków wstydziłam, ale może jestem zacofana...Fenia niestety masz racje, ogarnia mnie strach o nią a zarazem brzydzę się tym że z jakimś fagasem z netu kurwi się za przeproszeniem przez tel. Ponadto zauważyłam że podbiera kase rodzicom, ale co z tego że im powidziałam jak oczywiście nic nie zrobili jej... Chce zadzwonic do tego gnoja ,mniej wiecej wiem co mu powiem, macie może jakies sugestie?

Gość małyszop2
Ja mam 22 lata

Gość małyszop2
dumidao-wiesz, oni zawsze jej pobłażali, najmłodsza rozpieszczona córeczka. Imają efekty, ale się tym nie przejmują. Może nie mieści im sie to w głowie, nie wiem.

Gość dumidao
postrasz go policją

Gość dumidao
No to chyba nic z tym nie zrobisz. W sumie na smyczy jej nie uwiążesz. Może dopiero zrozumie jak będzie za późno, jak jej krzywdę zrobi to się opamięta, ale z drugiej strony to straszne trudne dla ciebie będzie. Ale co możes zrobić poza zadzwonieniem do niego, skoro rodzice nie reagują? Ewentualnie ich śledź jak się spotkają i jak pójdą do hotelu to idź za nimi. Tylko wtedy siostra chyba się ciebie wyrzeknie :o

Gość małyszop2
Tak, chce to zrobić, ale boję się że facet puści to mimo uszu bo ona ma skończone 15 lat i teoretycznie może się puszcać, jak ktoś juz wczesniej wspomniał, może oskarżyć go nie wiem, o deprawowanie nieletniej?

Gość NianiaNiunia
Nie mow jej o ogorku, itd., bo tylko ja zawstydzasz i ona jeszcze bardziej sie zamyka przed toba. Zamiast ja atakowac, to z nia porozmawiaj na powaznie. Przyjdz do pokoju, usiadz i powiedz tylko tyle, ze sie o nia martwisz, ze nie chcesz, zeby zrobila jakies glupstwo, ktorego pozniej bedzie zalowac, ze przeciez nie zna takiego chlopaka, on moze byc morderca, czy co. Ze wiesz, ze ona ma swoje cialo i swoj rozum, ze jej ufasz i szanujesz, tylko ze sie o nia martwisz i nie chcesz, zeby pozniej czegos zalowala, czy cierpiala. Ja chyba tez zadzwonilabym do tego chlopaka z innego telefonu i powiedziala, ze jesli dojdzie do spotkania, to policje na niego naslesz. Wtedy siostra pojdzie na spotkanie, ale jego juz nie bedzie, wiec sie na nim zawiedzie i wroci splakana do domu. Ale wyjdzie jej na dobre. W ogole czy 24-letni facet sie nie wstydzi pieprzyc malolate?

Gość dumidao
A nie do 16 roku życia ma się prokuratora nad głową?

Gość małyszop2
Zdaje sobie z tego sprawę niestety. Ona już teraz mnie nienawidzi... Dzis juz chyba 10 razy mówiłam sobie że odpuszczam , niech ona robi co chce. Ale zaraz ogarnia mnie wściekłośćnna tego fagasa i strach o nią, nie chce patrzec, jak się z niej dziwka jakaś zrobi. a chyba się zrobi, bo uslyszalam jak z koleżanką gadały o szukaniu sponsora. Wiesz boje sie że nie bede nawet wiedziała kiedy oni sie spotkaja, tak to wykombinują:(

Gość E tam........
"W ogole czy 24-letni facet sie nie wstydzi pieprzyc malolate?" Polański w wieku 47 pieprzył 13-ke i się nie wstydził :)

Gość primadonna i belzebub
małyszop, zawsze możesz powiedziec gnojowi że ona nie ma skonczone 15 lat, ze go okłamała:)

Gość kkkatjussza
Wydaje mi sie, ze w Polsce ta granica wynosi 16 lat, sprawdz to. Ewentualnie zadzwon do niego przed samym spotkaniem (tak, zeby nie mogl sie z nia skontaktowac) i powiedz, ze siotra ma 14 lat i sciagniesz mu na glowe prokuratora, jesli sie z nia spotka. Jesli to nie podziala, to zadzwon na policje i powiedz, ze masz podejrzenia, ze w tym hotelu jest gwalcona twoja siostra i prosisz o interwencje.

Gość oktawiaaa,
Ja na Twoim miejscu zdecydowanie bym do niego zadzwonila i pogrozila policja-przeciez ona jest nieletnia.No i powiedzialabym o tym rodzicom

Gość małyszop2
NianiaNiunia-masz sporo racji, tyle że ona na każdą zaczynaną przez mnie rozmowę, także po dobroci, reaguje przekleństwem. Probowałam sie juz z nią pogodzić, ale uslyszalam to co zwykle, zreszta nie mam jej za co przepraszac... Jeszcze zanim sie pokłocilysmy na dobre próbowałam własnie tłumaczyc spokojnie, ale pokiwała tylko głową że ok. A robi to samo i jest jeszcze gorzej. Kurcze zadzwonie do niego-wiem ze sie powtarzam ale mnien nosi I poczytam w necie jak to jest prawnie uregulowane i czy karalne, coby miec jakas podstawe

Gość NianiaNiunia
O, wiem: popros ojca, czy doroslego mezczyzne, zeby zadzwonil do tego faceta i powiedzial ostro, ze ma sie odpierdolic od corki, bo policja mu wejdzie na chate. On sie ciebie nie przestraszy, ale przestraszy sie 40-letniego faceta. W ogole przeszukaj jej kompa, moze znajdziesz jego adres, czy na NK, troche o nim poszukaj, moze to jakis facet z okolicy i bedziesz mogla poznac jego rodzicow, na niego naskarzyc?

Gość kkkatjussza
Zadzwon na policje i powiedz, ze masz podejrzenia, ze doszlo do uwiedzenia nieleteniej w Internecie. Oni tera zmaja zepsoly, ktore zajmuja sie sciagniem pedofilii w Internecie, ktos sie tym zajmie