Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaaaaaaaaaaa12345

co mam robić? pomóżcie

Polecane posty

mam problem z moim facetem. problem jest taki ,że jak się widujemy jest w miarę ok choć się kłócimy ,a jak się nie widzimy to... jest problem bo on nigdy nie ma czasu ze mną rozmawiac. bo albo nie ma czasu ,albo je ,albo coś innego ,a jak ma czas to odp mi półsłowkami jakoś bez zaangażowania. rozmawiałam z nim ,że jak nie chce to mogę do niego nie dzwonić, ale on odp ,że chce niby żebym dzwoniła.. niby mam wrażenie ,że mnie kocha czasem bo np prawie płacze jak wyjeżdzam do domu bo mieszkamy daleko od siebie. a czasem mam wrażenie ,że mnie kompletnie olewa... twierdzi ,że mnie kocha,ale sama nie wiem...z moim byłym nie było takiego problemu choć byliśmy ze soba nie rok ,ale trzy lata. zawsze chętnie ze mną rozmawiał . mój obecny interesuje się mną najbardziej jak ja go olewam , nie rozmawiam z nim za bardzo ... ale ile tak można? jak się widzimy to też tak jest ,że jak jestem dla niego nie zbyt miła to on dopiero się stara trochę. ale jakbym przestała dzwonić to nie wiem jakby to wyglądało czy on by dzwonił czy nie...

up

Gość Evelinkaaa
ONa faceta nie dzialaja slowa lecz brak kontaktu. Znam te chore gierki faceci tak maja. dla nich trzeba dystans trzymac nawet jak sie jest 7 czy 20 lat razem. Tez tego nie rozumiem ale ok , widocznie mezczyzni lubia jak sie ich olewa :)