Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstydzę się

Moi rodzice są fanami Palikota...

Polecane posty

Gość niezdecydowany na
seesi i znowu nieprawda, akurat na wojsku się trochę znam i piszesz głupoty bo zawieszono wszystkie inwestycje w sprzęt, upadły zakłady zbrojeniowe za rządów po oraz stocznie i 500 zakładów kooperacyjnych co zwiększyło bezrobocie, płaca minimalna została zamrożona za przez rząd, paliwo podrożało ze względu na obecne wahania wartości złotówki jak i podwyżka akcyzy przez rząd, zadłużenie kraju to już grubo ponad 80 miliardów zł przekroczyło dziurę Bauca jeśli wiesz co to jest, zamrożono modernizację policji oraz płace w PSP, przygotowuję się komercjalizację służby zdrowia co prowadzi do jej prywatyzacji i nie pisz o pis tylko o po!!!!!!!!!!!!

Gość lalalalalanananaa
ja tez jestem fanka! facet mowi prawde a PIS to boli i dlatego go atakuja i czuja sie urazeni! a p.Brudziński,Macierewicz,Nelly Rokita no i kochany prezes-co wygaduja na temat rzadu,uzywaja slow 'zbrodnia'',ze to rzad jest odpowiedzialny,bo nie kupil samolotu nowego! przeciez to kpina!! noludzie to kabaret jest nic wiecej!! Wg PIS-u to Tusk zaplanowal te zbrodnie,no jest zalosne co PIS wyprawia!! ja nie moge na nich patrzec a sluchac to juz wcale,niech komisja etyki im dobierze sie do dupy za slowa ktore wypowiedzieli!!!najpierw bracia rosjanie a teraz ruska trumna!!! ZAL,ZAL,ZAL,jakby Kaczynski zostal prezydentem to bysmy mieli juz rozpierdolony kraj!!!!a PIS z dnia na dzien sie pograza coraz bardziej i moga byc pewni ze ludzie na nich nie zaglosuja,po takich akcjach jakie robia!!!

Gość niezdecydowany na
ps za po znacznie wzrosło bezrobocie no i prawa pracownicze zostały ograniczone oraz zamrożona płaca minimalna, nikt nie chce zapomogi na wino a dobrze płatnej pracy a co do opieki państwa to jak zbierają haracz w postaci podatków to czasem niech zajmą się tymi którzy stracą pracę nie ze swojej winy i nie mówię tu o takich żulach spod sklepu ale normalnych ludziach

Gość niezdecydowany na
i znowu personalne ataki a zero konkretów dla tego nasz kraj tak wygląda a nie inaczej i nie zapowiada się na zmiany ku lepszemu, będą bogacze i reszta co za grosz na nich będzie tyrać bo z głodu umrą dzięki takim z po

Gość pilote9
Palikot jest SUPERSTAR

seesi jakie fakty podaje palikot? Ja idze w jego wypowiedziach nowomowę i populizm. Gość kompromituje Polskę a za tym PO kompromituje Polskę. Przypominam że on nie jest pionkiem w tej partii. Co do tego co zrobili to nie chce mi się denerwować. Piszesz żeby ludzie zajęli sie sobą. Ja od tego zastanego rządu nie wiozłem złotówki. A mnie krew zalewa jak muszę się z urzędami użerać. Gdzie się nie ruszę to kurwa kłody> A to ten klaun obiecał prawie 3 lata temu że będzie lepiej. Jest tak samo do dupy a w urzędzie załatwiam te same sprawy dłużej. Ja bym np chciał żeby zasrani liberałowie przestali martwić się o moją emeryturę. I co i jajco bo się boją. Ja mam w dupie jak zły jest PiS ja na nich nie głosowałem mnie wkurwia że do władzy dorwali się następni nieudolni malarze kominów i pseudo arystokraci. Rzygam jak widzę te ich uśmiechnięte mordy które chwalą sie co oni nie zrobią jak naprawdę nie robią NIC. A państwo tylko patrzy jak wyssać jeszcze kasę na puchnącą administrację. Niestety tanie państwo pana T to też fikcja bo użędników przybywa a miało ubywać. Więc nie pierdol że robią że się nie wtrącają a z MOPSEM mi tu nie wyskakuj. Ja sobie żyje i mam w dupie państwo nawet zasiłku rodzinnego nie biorę bo w przyjaznym tym państwie z jednym okienkiem palikota wymaga to odstania w kolejce i złożenia w cholerę papierków. Ale chciał bym żeby państwo przestało sięgać coraz głębiej do mojej kieszeni. Palikot miał zrobić z tym porządek (biurokracją) do tego został zatrudniony to sam obiecał nie zrobił. A więc powinien dostać kopa w dupę i wilczy bilet. Tak jest jak pracownik nie wywiązuje sie z swojej działki. I TYLKO TO MNIE INTERESUJE rozliczenie tych cholernie drogich darmozjadów. Im zależy żeby bajzel trwał. Bo udają że go sprzątają a naprawdę gówno robią i nieźle żyją.

Gość Wstydzę się
Ooo, nie sądziłem, że taki ciekawy temat z tego wyniknie :) Pozdrawiam wszystkich, którzy w postach nazywali mnie dzieckiem nieinteresującym się polityką. Nie wiem skąd taki pomysł i to mnie mocno rozbawiło :D Obydwie przewodnie partie są chamskie w swoich wypowiedziach. Krytykując Palikota nie popieram od razu Pisu. Strasznie denerwuje mnie jedynie, że brak ludziom trzeźwego spojrzenia na sytuację. Wylewają pomyje na przeciwników, a nie zauważają chamstwa w swoich szeregach. Powiedzcie, czy nie można mówić prawdy w normalny i kulturalny sposób? Czy trzeba urządzać prowokacje, robić codziennie szopki i obrażać ludzi, w tym Polaków? Dlaczego każdy fan palikota jako główny argument podaje ten, że jest jedynym człowiekiem, który mówi głośno prawdę? To samo stwierdzili moi rodzice. Gdzie ta prawda? Ja widzę same pomówienia, wymyślanie na siłę jakichś sensacji, latanie z kamerami po sejmie. Dlaczego ludziom imponuje takie chamstwo i błazeństwo? To jest poziom godny szanującego się człowieka?

Gość no niewiem
Palikot to facet który potrafi wejsc w paszcze lwa :D:D:d podobają mi sie jego zagrywki i bardzo celnie trafia w słabe punkty PiSu :D:D:D:D za to Tusk dzieki temu moze sobie spokojnie pracowac nad zmianami które sa niewygodne dla ogółu bo wszyscy skupiają sie na tym co najmniej wazne :D:D:d to genialne taktyczne podejscie Tuska ;) Polityka własnie na tym polega :D:D:D:D

no niewiem jednym słowem uważasz ludzi za debili którzy potrzebują cyrku żeby się cieszyć. I dać pracować sejmowi. Ja uważam że absolutnie kamery z sejmu powinno sie wypierniczyć bo zamiast pokazywać czym naprawdę raczą nas nasi niedouczeni politycy pokazują błaznów robiąc z Polski pośmiewisko. No ale cóż TV to przecież rozrywka dla głupich mas więc takiej rozrywki dostarczają. Sejm powinno sie zlikwidować zostawić zredukowany senat i wybrać do niego ludzi z nieposzlakowaną opinią społeczną i co ważniejsze bogatych :D Jak ktoś nie rozumie czemu to odsyłam do Napoleona. Do pisania ustaw powinno zaprzęgać sie prawdziwych specjalistów którzy brali by pełną odpowiedzialność finansową i karną za swoje pomysły. Bo na razie to mamy cyrk w kraju.

A palikot nigdzie nie trafia chyba że do niedouczonej młodzieży i lubiących sobie robić wieczne jaja z pogrzebu. I to jego podobieństwo do Wojewódzkiego, z tym że ten drugi nie ukrywa że jest klaunem i robi z siebie idiotę bo mu za to płacą a palikot udaje że jest politykiem i chyba zapomniał że płacimy mu nie za robienie programów rozrywkowych. A i Wojewódzkiemu choć już niezmiernie rzadko ale czasem uda się trafić w sedno a palikot się miota w pomówieniach bez jakiegokolwiek pokrycia. Polityk goniący z wibratorem i świńskim łbem oraz epatujący się małpkami jest żałosny. Ma gość chyba jakiś straszny problem z alkoholem....