Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia123456789

czy to zdrada

Polecane posty

czy to zdrada jeśli ma się sny erotyczne i z chłopakiem z którym chodziłam 4 lata temu .Mam męża i dwoje dzieci niedawno miałam sny erotyczne z chłopakiem którym dawno chodziłam .Mam chęć zobaczyć go .Niedawno znalazłam nr tel na necie ma własną restauracje zadzwoniłam do niego jako w sprawie pracy i od razu rozpoznałam jego głos był tak miły i seksowny jak kiedyś no i teraz to wo gule niemego o nim zapomnieć całymi dniami myślę o nim nie mogę się skupić .A spotkanie z nim nie wchodzi w grę bo mąż by mnie zabił jak by się dowiedział nawet nie wiem czy on ma rodzinę dziewczyny czy miałyście coś takiego co się zemną dzieje piszcie co mam robić

Zdrada przez sen to nie zdrada - nad snami nie mamy przeciez kontroli. Czesto bywa jednak tak ze sni nam sie cos o czym za dnia myslimy - i tutaj juz pojawia sie klopot. Podejrzewam iz w Twoim zwiazku nie jest juz tak dobrze jak bylo kiedys i dlatego wracasz do milych wspomnien. Zastanow sie co jest dla Ciebie wazniejsze - rodzina czy przygoda.

Gość calineczka z deczczka
No autorko sed napisal/a wszystko co i ja bym ci pisnela nie mam nic do dodania zadnych ani madrych ani glupich rad,dodam tylko zastanow sie czy nie wpadasz w monotonie zycia w twoim zwiazku ? jesli tak to zmieniaj to w jakas pikanterie bo zwariojesz teskniac za czyms co jest nieosiagalne jak rozumie z twojego tekstu

Gość calineczka z deczczka
o przepraszam -sid- tam mialo byc

sid morze masz racje dla mnie najważniejsze są dzieci .Ale nadal nie wiem co mam robić czekanie mnie wykańcza a ja coraz bardziej mam ochotę spotkać się z tym chłopakiem tylko strach mi nie pozwala :(

morze psycholog już sama nie wiem bo sama z tym się nie uporam mam mętlik w głowie już nawet myślałam zęby odejść od męża i nie wcale z powodu tego chłopaka :((

Jest Ci ciezko i nie bede ukrywal iz jeszcze jakis czas bedzie, musisz dac sobie czas. Mowisz ze dzieci sa dla Ciebie najwazniejsze - zajmij sie zatem nimi i spojrz na sprawe bardziej dlugofalowo: pomysl co by bylo gdyby malzenstwo Ci sie rozpadlo, wtedy najbardziej ucierpialy by wlasnie dzieci.

Piszesz ze chcialas odejsc od meza, czyzby miedzy wami bylo juz az tak zle?

myślę ze to wina mojego męża i powiedziała bym to jeszcze raz mąż zaniedbuje mnie a jak chce z nim porozmawiać to zamienia wszystko w żart a ja potrzebuj miłości, dotyku, przytulania .Lecz nie rozumiem dlaczego ten chłopak tak nagle . Miałam wielu chłopaków nic nie mówiła bym jak by to był jakiś znajomy ale akurat ten .

Widocznie w Twojej podswiadomosci wlasnie ten chlopak zajmowal (zajmuje) szczegolne miejsce :D Porozmawiaj z mezem, powiedz mu co nie odpowiada Ci w waszym zwiazku, pokaz czego oczekujesz.

morze mojemu mężowi nie jest źle ale ja już nie daje rady morze nie jestem idealna ale naprawdę mój mąż ma zemną za dobrze bym napisała on jest szczęśliwy a ja nie tak jak pisałam wyżej rozmowa dla niego to jakieś żarty albo prowokacja cytuje " to odejdź co be zemnie zrobisz , tego kwiatu jest płu światu " i co tu dużo gadać

Twoj maz uwaza iz ma Cie na wlasnosc - stad tez takie a nie inne jego zachowanie. Sadze ze gdybys mu powiedziala ze to koniec tego zwiazku to blagalby Cie na kolanach zebys od niego nie odchodzila, wlasnie tak jest najczesciej :D

Gość zrób mu ozp
we śnie oczywiście może to pomoże

malutki błędzie bardzo śmieszne mam taki problem a wy o takim malutkim błędzie wy nie robicie przypadkowych błędów tak się wciągałam w to pisani ze nie zwracałam uwagi na błędy.