Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIMALPLANETHEHEH

Co kolekcjonujecie? kupię

Polecane posty

Gość ANIMALPLANETHEHEH

Ja mam 17 lat i kolejonuje ;figurki zwierząt ;czasopisma moj pies , przyjaciel pies , kocie sprawy a wY ? może sie wymienicie albo mi sprzedacie jakies np. figurki SŁONO PŁACE!

Gość ANIMALPLANETHEHEH
widze ze tu tylko osexie sie gada!

z braku laku sie wpisze kolekcjonuje kule wodne, ale takie naprawde wyczes wypas ostatnio widziałam z kotami za 240 zł :O a Ty słono płacisz za figurki? przeciez tego w sklepach od wyboru do koloru

Gość so baaaad
słono tzn. ile? :classic_cool: bo mam trochę niepotrzebnych figurek zwierząt:classic_cool: jaka ironia losu- własnie pare dni temu miałam zamiar je wyrzucić:classic_cool:

Gość ANIMALPLANETHEHEH
wydaje dużo nawet z 6 figurek daje 20 zł .. ale to różnie zależy w jakim stanie ! dawać linki to obejrze i najwyzej kupie :)) NIE U MNIE W SKLEPACH NIE MA , tylko nad morzem

Gość prosta elegancja
a ja kolekcjonuje ciuchy, ale watpie zeby Cie bylo stac, to naprawde pokazna kolekcja :D

Gość ANIMALPLANETHEHEH
ciuchy ? 1 raz słyszę . nie znasz mojego statusu majątkowego więc nia gadaj :))

Gość prosta elegancja
:D nie znam to prawda, ale znam moja kolekcje

Gość chrystepanie
ja mialam gdzies cala siate figurek zwierzat

Gość ANIMALPLANETHEHEH
chrystepanie to moze poszukaj ja chetnie kupie PISA PISAC :D

Gość takie stare a takie młode
Ja też kolekcjonuję ciuchy, buty, torebki, biżuterię, zegarki... okulary ale też flakoniki po perfumach, mam bardzo stare okazy, stare aparaty, działające, przypinki, kartki z całego świata, różne, filmy, płyty winylowe, bilety z koncertu, monety i stare książki

Gość ja tez kolekcjonuję bilety z
koncertów :D i flakoniki po perfumach, niektóre są naprawdę piękne ❤️

Gość Majeczka765
Ja mam sporo lat i zbieram numizmaty. Uwielbiam je, potrafi przeglądać je godzinami, tak samo jak wypatrywać perełek kolekcjonerskich w http://www.emonety.pl/ i innych miejscach.

Gość Izabellllllla
Majeczka mam dokładnie to samo. Mój mąz nieraz śmieje się że http://www.emonety.pl to mój drugi maż bo nie mogę sie od niego oderwać. A jakie monety zbierasz? Może wymienimy sie doświadczeniami?

Gość lidka mała i brzydka
ja kolekcjonuje masła orzechowe:) ale nie takie ala nutela czy coś ale prawdziwe 100% masła z orzechów z całego świata :) mam amerykańskie masełko z orzechów brazylijskich słoiczek 200 gram za 100 zł:)

Gość Matyldax
A chcecie kupić znaczki? Mam od groma klaserów i nie mam co z nimi zrobić. chętnym wyślę zdjęcia.

Gość Anaroin
Ze swoimi eksponatami to od dłuższego czasu jestem dostępny na stronie www.myvimu.com . Fajne miejsce, każdy może dodać w wersji elektronicznej zdjęcia swoich zbiorów. Poznałem tutaj sporo ludzi o podobnej pasji, z którymi siłą rzeczy było mi bardzo łatwo nawiązać wspólny język. Powiem, że brakowało takiej nowoczesnej strony dla ludzi, którzy coś kolekcjonują. Te co wcześniej znajdywałem to były słabo dostosowane, archaiczne wręcz.