Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIRAS

ehh te kobiety

Polecane posty

Powiedźcie dziewczyny co Wy widzicie w wysokich chłopach. Dzisiaj widziałem jednego wysokie,chude z twarzą co najwyżej przeciętną,ubrany też nie nadzwyczajnie. Kobieta przy nim za to całkiem do szyku... no i gdzie tu logika,niższy o ładniejszej sylwetce ,twarzy i lepiej ubrany zawsze jest sam,bo jak widuję niskich mężczyzn to bardzo rzadko z kobietami A i nie piszcie mi,że Twój facet ma 175 i z nim jesteś bla bla 175 to nie niski wzrost piszę tu o 170 i mniej.

Gość ab7
mój ma 176 cm a i tak uważam, że za mało 180-185 cm to ideał mężczyzny według mnie

Ja mam 175cm i jak sobie wyobrazasz mnie z kolesiem 170? :) Musze mieć wyższego od siebie i nie oznacza to ze niscy mi sie nie podobaja...

wyobrażam sobie,bo widziałem już parę gdzie to dziewczyna była mojego wzrostu(okolice 170) a chłopak głowe niższy :P

A co Ci daje założenie dwóch takich samych tematów? Czyżby panna Cię odrzuciła, bo jesteś niższy od niej? :P

założyłem na dwóch różnych działach :) w czym problem ? nie ruciła tylko dostrzegam pewne zależności-chcę wiedzieć dlaczego kobiety pożądają wysokiego wzrostu ,o !

Juz nie masz na co narzekac? po co drugi taki sam temat? chinczycy podobno wydluzaja sobie kosci nog, pewnie bolesne jak cholera, ale jak widac da rade, moze sam skorzystaj jak ci tak zle z niskim wzrostem.

ta narażaj zdrowie żeby miec dłuższe nogi,poza tym wydłużają tylko nogi a nie całe ciało,chcę zachować proporcje mądralo . a czemu drugi temat wyjaśniłem wyżej mędrku :P

żarty się Ciebie trzymają cóż artku skoro Ty masz 150 ,nie znaczy,że każdy musi się uciekać,aż do takich rozwiązań.

Gość szu szu szuuuuuuuuu
wybacz,ale poniżej 180cm dla FACETA to jest bardzo mało.

Artek ty masz 190?:-) Niras ja niewiedze problemu ..jedne dziewczyny wola wyzszych facetow, inne nie...

współczuję takiego kalectwa ... ja to chciałbym 175-183 max ale 190 ! pewnie łbem wszystkie futryny zaliczasz współczuje na starość problemów z kręgoslupem ,kończynami :O

więcej jest tych co preferują wysokich tzn. udowodniono ,że najlepsze wymiary to 178-183:D niskich taki ch 170 nie ma za wiele

ktoś może jeszcze zabierze głos w dyspucie ? :P

ano 190 Powoli mi sie garb robi od patrzenia na ludzi z gory ;) Do futryn mi brakuje jeszcze pare cm :P Zawsze mozesz znalesc dziewczyne ok 155cm :)

Gość traaaaaaaaaaa traaaaaaaa tra
bo tak czy siak wyższy zawsze wpierdoli niżeszmu :)

Gość traaaaaaaaaaa traaaaaaaa tra
a kobiety chcą przewodników stada :) a tacy nawet wsród zwierząt są poteżni :):)

a wyszukaj sobie,gogogle nie gryzie bynajmniej widziałem kilka takich :D a i niżsi dłużej żyją,rzadziej chorują na nowotwory etc.

Komorowski ? nie wiem,ma seksi wąsa ale ni ejstem kobietą,więc nie odpowiem na to pytanie :D

tak,facet przy 150 cm wzrostu będzie miał to coś :classic_cool:

nie :P 169 wg pielęgniarki(2 lata temu) a 1771-172 wg moich wczorajszych pomiarów w drzwiach w których to sięgałem równo od progu do futryny

Gość mój mały słodziak
A ja mam 176, a mój facet 1.70 i dobrze nam razem:)