Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wioletka123:)

rozstępy

Polecane posty

Witam, jestem w 1 mc a już na piersiach zauważyłam pełno małych rózowych rozstepów ;O gdy jeszcze nie wiedziałam o ciąży one już były już sie boję co bedzie pózniej. Słyszałam że kremów na rozstepy nie mozna stosowac do 4 mc a wiec czym moge sie teraz smarowac bo nie pojawiały sie tak szybko??

Gość rjkyfjt5646eb
można uzywać przed ciążą w czasie i po jak chcesaz

Gość oliwka oliwka
oliwką??? Czasami lepsza i skuteczniejsza niz kremy

a jaki krem byłby najlepszy? ale nie najdrozszy?

Może masz na myśli "pajączki"? Popękane naczynka a to trochę coś innego niż rozstępy. Co do smarowania, ja stosuję praktycznie od początku ciąży olejek ze słodkich migdałów tłoczony na zimno i póki co rozstepów nie widać :) http://www.fitomed.pl/Olej_ze_s%C5%82odkich_migda%C5%82%C3%B3w_zimnot%C5%82oczony_150_ml/sklep_p/?idp=43

kup sobie krem, który się zwie "E. T. Browne, Palmer's, Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks" Dla kobiet w ciąży on jest. Ja go mam (mimo tego ze nie jestem w ciazy) i super ujędrnia, nie wiem jak z rozstępami, bo ich nie mam, ale podobno działa jesli systematycznie używany.

kup sobie krem, który się zwie "E. T. Browne, Palmer's, Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks" Dla kobiet w ciąży on jest. Ja go mam (mimo tego ze nie jestem w ciazy) i super ujędrnia, nie wiem jak z rozstępami, bo ich nie mam, ale podobno działa jesli systematycznie używany. Aha i zobacz gdzies w necie, bo raczej w drogerii go nie kupisz, bo to angielska firma bodajże. ❤️