Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swerterereer

Boże, to koniec!!!!!!!!!!!!! ;(

Polecane posty

Gość swerterereer

nie moge sie opanowac. wrocilam wlasnie od faceta. dziewczyny rycze jak opetana. bylam u niego bylismy sami wiec zaczelismy dobierac sie do siebie i gdy sie zaczelismy kochac on nagle powiedzial "jak ty mnie podniecasz ala" ;( a mam na imie ania. ala to imie jego eks. byli razem 2 lata, zerwali 1,5 roku temu, my jestesmy ze soba od 6 miesiecy. ;( nie utrzymuja ze soba kontaktow - on nie chce miec z nia nic do czynienia, denerwuje sie jak ktos o niej wspomina. ona z nim zerwala ;( dodam ze zaraz potem przerwalama akcje, ubralam sie bez slowa, znaczy nie bez slowa bo jak durna rozbeczalam sie, on przepraszal i zaczalm mi wmawiac ze nasze imiona sa podobne i nie wie czemu sie pomyli, ze ma ja gdzies, ze tylko mnie kocha. a ja po protstu wyszlam. co mam zrobic. zerwac top? dodam ze ciagle jestem o nia zadrosna mimo ze oni nie maja ze sonba kontatu. ma kompleksy na jej pkt. to sliczna dziewczyna i bardzo rozrywkowa, lubiana przez jego kolegow. ja jestem cicha a jego koldzy mnie nie znosza ;(

bardzo dobrze że wyszłaś. nie odzywaj się jakiś czas do niego a zobaczysz czy będzie się starał żebyś mu wybaczyła czy też oleje sprawę.

Gość swerterereer
bedzie sie staral, ciagle mi powtarza ze jestem najwazniejsza dla niego, ze nie chce mnie stracic wiec wiem ze bedzie mnie przekonywal, a ja w glebi duszy mam tak wielkie kompleksy na jej pkt ze mysle iz w glebi duszy on nadal ja kocha. wpadl w depreche po ich rozstaniu :(

hmm no wiesz, pierwszej miłości nigdy sie nie zapomina. ale skoro naprawdę kocha... może powinnaś dać mu ostatnią szansę, ale oczywiście nie tak odrazu, niech troche pocierpi tak jak Ty.

Zamiast marudzić zadaj sobie pytanie w stylu " Co we mnie jest takiego fajnego ze on ze mną jest"??? 92 % rzeczy o które ludzie sie matrwią nie wydarza się a z pozostałymi 8% swietnie sobie poradzisz;) Głowa do góry! Posłuchaj serca i ie rób niczego wbrew sobie, daj szansę chłopakowi jeśli zobaczysz ze naprawdę mu zalezy. I uwierz w siebie:)

Gość swerterereer
Zhana - dzieki dziewczyno :) wlansie ja ciagle o cos sie zamarwiam i zazwyczaj to sie nie zdarza, ale akurat ta sytuacja to moj najgorszy koszmar ktory sie spelnil ;( jak mu dac szanse po takim czyms? seks to cos najintymniejszego a on mnie nazywa imieniem eks ;(

Gość Awarganda25
Moim zdaniem jest prosty sposób na sprawdzenie ile dla niego znaczysz.. Po tym co miało miejsce musisz go przetrzymać. Nie odbierać telefonu, nie rozmawiać na ten temat, nie chcieć słuchać wyjaśnien, nie odpisywać... Niech taka sytuacja jego starania się potrwa z tydzien.. Jeśli mu naprawdę na Tobie baaaardzo zależy, będzie stawał na głowie żeby Cię odzyskać, jeśli przestanie się starać będzie to sygnałem, że nigdy nie byłaś wystarczająco ważna... Poddaj go próbie! Być może faktycznie jej imie poprostu ma zakodowane w pamięci i wypowiedział je przypadkowo... Powiem szczerze,ze mi samej taka sytuacja się przytrafiła:/ Mimo, że z tym facetem zerwałam totalnie kontakt jakieś 5 lat wczesniej i totalnie mi zwisał (zero jakichkolwiek uczuc), a na poczatku nowego związku (jakieś pół roku zwiazku nowego) wypowiedziałam imie tamtego... Wiem, że to tylko był odruch... W moim przypadku.... Nie wiem jak jest w Twoim.. Dlatego go sprawdz!

Gość fg rty
pewnie podczas seksu wyobraza sobie ze jest z nia, ale to nic niezwyklego, ostatnio czytalam ze 90% ludzi fantazjuje w seksie o kims innym

To jeszcze nic. Opowiem Wam cos. Bylam z moim facetem w lozku, byla to noc. Po wszystkim on podszedl do okna, otworzyl je i zaczal palic papierosa (bo to palacz byl), a ja chcialam go o cos zapytac czy zawolac i co??? Zwrocilam sie do niego imieniem mojego ex meza. :D

Zadawaj sobie takie pozytywne pytanie kilka razy dziennie a zobaczysz że mózg zacznie sam szukac pozytywnych odpowiedzi:)

Autorko, on swiadomie na pewno tego nie zrobil. Czasami to jest taki tylko odruch i wcale nie znaczy, ze on myslal o niej. Dajcie juz dziewczynie spokoj. :o

Gość swerterereer
Awarganda25-- czyli zwracalas sie do obecnego ciagle imieniem eks? ale nic juz wtedy nie czulas do eks? mam nadzieje ze to sila przyzwczajenia. :(:(:( na razie nie dam rady z nim rozamwaic wiec tydzien milczenia na pewno bedzie jak i nie dluzej, czuje sie jak ostatni paszczur i dno ;(

zgadzam sie z Awangarda25. musisz go przetrzymac. to teraz jedyny sposob, bys sie przekonala czy jemu zalezy naprawde etc.

Gość swerterereer
Zhano ale jakie pytania? poki co "dlaczego on ze mna jest" potrafie odpowiedziec "bo tamta go nie chciala" i tak zawsze od zawsze odpowiadam na to pytanie ;(

Gość Awarganda25
Mayor no to domyślam sie jak to się musiało skończyc:D Dlatego mówie Wam, kwestia pomylenia imienia nie musi być podyktowana jakimiś emocjonalnym pociągiem do tej osoby.. Może być zwyczajnym odruchem!

To nie musi byc koniec... Bardzo dobrze, ze wyszlas, to pozwoli jemu przemyslec pewne sprawy. Jesli mu naprawde na tobie zalezy to bedzie probowal wszelkich sposobow by wynagrodzic tobie to upokorzenie, a jesli nie, to po co masz byc z kims kto nie jest za toba w 100%? Przeczekaj to i zobaczysz, ze wszystko sie jakos ulozy :)

Awangarda, a wiesz, ze sie mylisz? On w sumie nie zwrocil na to zbytniej uwagi. Przeprosilam tylko i usprawiedliwilam sie tym, ze 'nie wiem dlaczego tak go nazwalam'. :) Bez przesady, to naprawde bylo niechcacy i nawet nie pomyslalam o eksie.

Przesadzacie i to duzo. Ania i Ala to bardzo podobne w wymowie imiona i moglo mu sie tak nieswiadomie wymsknac. To zadne upokorzenie. Choc nie wiem jakbym sie poczula w tej sytuacji bo mnie sie takie cos nie przytrafilo.

Gość taka mika...
wiesz ja też tak miałam że wypowiedziałam imię eksa chociaż to było dawno i nie zależało mi na nim w ogóle, nie wiem dlaczego tak sie stało ale powiem Ci że wdaje mi sie, ze to jet jakaś kwestia przyzwyczajenia, że wcześniej robiło się to z kims innym i może stąd takie masakryczne błędy... nie wiem... ale nie warto tego kończyć i się fochować jeśli wiesz że nie mają kontaktu i o niej nie myśli. No a z drugiej strony jeśli będzisz się do niej porównywać to sama sobie zaszkodzisz i będziesz maleć w jego oczach. Masz być pewna siebie bo to z Tobą jest tak? Głowa do góry i nie rób problemów z błędów które każdemu się zdarzają :)

Gość Awarganda25
swerterereer nie czułam totalnie nic:D Zresztą ja od samego początku do tego człowieka nic nie czułam i własnie z tego powodu od niego odeszłam... A jednak mój ukochany, na którym mi już zależało jak usłyszał jego imie snuł najczarniejsze scenariusze... Wyszedł w nocy, był załamany... Na szczęście przekonałam go moim staraniem się o ratowanie związku, że to był tylko niefortunny odruch. Nie rozumiem czemu czujesz się gorsza od tej EX? Przecież sam fakt, że się rozstali świadczy, że była do niczego! Druga sprawa ona jest EX a Ty OBECNĄ!!! Wybrał Ciebie, czemu masz się w takim razie za tą gorszą? Musisz wzmocnić swoją samoocenę! Założe się, że tą byłą idealizujesz, że wcale nie jest idealna, i że masz w sobie dużo więcej atutów niż ona!!! Mało tego.. jestem pewna, że on Ci to wreszcie uświadomi.. Daj mu się wykazać:)

Gość Awarganda25
Mayor to ten Twój musi być baaardzo wyrozumiały - zazdroszczę! Mój niestety bardzo się zdenerwował hehe

Byc moze on zadzialal jakos na zasadzie schematu:o Moze ma taki zwyczaj, ze w takiej sytuacji tak mowi/mowil; tutaj zatracony w emocjach wyplul z siebie taka utarta formule? Troche jak pies pawlowa :D Moglo tak byc. Niemniej czekaj na jego ruch.

Gość swerterereer
dzieki dziewczyny, jak przyszlam do domu to sie opanowac nie umialam a teraz juz mi lepiej . ale dalej sie czuje potwornie, a jego ex pewnie idealizuje ale potrafilam godzinami ogladac jej zdjecia i porownywac ze soba, a ona mlodsza i zgrabniejsza ode mnie. no i bardziej przebojowa co przejawilo sie w tym ze zajebiscie dogadywala sie z jego kumplami, a ja jestem cicha i rzadko widuje sie z jego kumplami bo nie mam co z nimi rozmawiac i w ole sie spotykac z moim sam na sam :( a teraz to ze on mowi do mnie imieniem eks... moze faktycznie mu sie wymksnelo. a co powiecie na fakt ze on dalej ma jej zdjeci a kompie? tylko ze ukryte w folderze ukrytym wiec ich nie widac na pulpicie. ;(

Kochana, ja mam zdjecia wszystkich ex na kompie i nawet ich nie ogladam :D jak je wgralam tak sa.

Gość Awarganda25
swerterereer jaki był włąściwie powód ich rozstania? Ona go zostawiła? Młodsza nie znaczy lepsza... To po pierwsze.. Po drugie.. Gdybym ja była facetem nie chciałabym mieć przebojowej laski, która jest obiektem pożądania moich kolegów i wcale nie byłoby dla mnie fajne gdyby z nimi się dobrze bawiła... Po trzecie musisz być wyjątkowa, skoro jest z Tobą i jesteście już jakiś czas.. Czemu my dziewczyny tak często poddajemy się aktowi masochizmu jakim jest oglądanie zdjęć EX?

Gość taka mika...
hm co do zdjęć to już grubsz sprawa, ja też mam zdjęcia z eks na kompie ale nie zmierzam ich kasować ponieważ to jest pamiatka jakiegoś okresu w moim zyciu. Pamiątka nic więcej i nie ukrywam ich bo po co jeśli kocham swojego faceta i jesteśmy dla siebie wyrozumiali. Ale teżnie oglądam i nie pokazuje bo po co kieyś może na nie zerknę żeby sobie przypomnieć jak wyglądałam kilka lat temu :) Ale folder ukryty... nie wiem rozmowa rozmowa rozmowa i bez fochów drohie panie to nic nie daję albo w lewo albo prawo

Gość swerterereer
mizantropka - no wlasnie on tez tak mowi. ze wgral kiedys i sobie tak sa. ale ja nie mam zdjec eksow, wyrzucilam wiec mnie ten fakt dziwi :(