Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fereja

25 letnia dziewica

Polecane posty

Gość fereja

czy faceci sie mnie wystrasza jak sie o tym dowiedza?

Może tak a może nie każdy facet jest inny dla niektórych to może byc problem a dla inncyh nie .

Gość zbychhuj
dla mnie byl by problem bo lubie doswiadczone.ale uwielbiam jak kobita jeczy z bolu a za 1 razem to bys malutkqa pojevczala troche ze mna;P

Ja sie troche boje o dziewice, kiedys w koncu moze przewazyc chec zobaczenia jak to jest z innym :/

Gość beunitto
a cos ty lalka tyle czasu robila??

Gość jacekwalbrzych
to takie jeszcza sa/.?/ i co masz zamiar dalej czekac pewnie do slubu-zycze powodzenia

Gość razowy
a mam pytanie jak sie robi dziewicy minetke lepiej nie rob bo jak ugryziesz za bardzo to trysnie z niej krew i nie bedziesz potrafil jej zatamowac!! to zadanie dla marynarza

Gość fereja
tak sa. i wcale nie czekaja do slubu tylko na odpowiedniego kandydata a nie na takiego debila jak ty

moim zdaniem to nie tak że źle.. że dziewica i mężczyźni będą przerażeni.. szczerze kochana to jest tak, w pierwszym razie nie ma nic przyjemnego. na prawdę. jest tylko ból i krew. a o jakimkolwiek orgaźmie to możesz sobie pomarzyć.. seks jest czymś bardzo przyjemnym, a czekając na tego jedynego, kobieta z wiekiem robi się coraz bardziej wymagająca aż w końcu nie chce się na to zdecydować.. kiedy do tego dochodzi to zdaje sobie sprawę, jak bardzo to jest fajne i żałuje, że wcześniej tego nie spróbowała.. a mężczyźni jednak mimo iż mówią, że wolą dziewice za żony.. to jednak raczej się tego obawiają. kobieta, która późno zazna seksu chce eksperymentować bądź czuje się słaba w seksie i nie inicjuje go, nie urozmaica. nie potępiam tego. sama dość długo z tym czekałam (miałam więcej lat niż naście) ale teraz sobie życia bez seksu nie wyobrażam. :)

Jest to twoja największa zaleta jak i największa wada. A teraz musisz dobrać faceta z puli dla której to największa zaleta.

Gość wiesioo
25letnia dziewica w obecnym czasie toż to tak jakby odkopać żywego mamuta :classic_cool: pozbądz sie tego sama polecam cucumber defloration :p

Siostra mojej przyjaciółki miała 32 jak straciła dziewictwo, nie mam niestety pojęcia jak jej się to życie erotyczne dalej układa.

Gość On 30 lat
A ja mam inne zdanie:) Sama czekałem dość długo na tą właściwą (miałem 23 lata jak pierwszy raz się kochałem). Sądzę że ci co mówią że im wcześniej to zrobisz to lepiej. Ciekawe czy chcieli by mieć żonę która zaczęła współżycie w wieku 15 lat, a później szło już lawinowo i dowiadują się że są np 10-15 z kolei?? Druga strona medalu również jest bo chyba czekać w nieskończoność nie można, ale seksu z pierwszym lepszym odradzam. Szukaj takiego faceta który to doceni a nie tylko będzie chciał rozdziewiczyć. Mnie z pewnością stwierdzeniem że jesteś dziewicą by nie wystraszyło choć przyznam że zdziwiony bym był, ale jak najbardziej pozytywnie:) pozdrawiam

izaczek_ona -> na pewno nie będzie boleć i orgazm będzie jeśli pierwszy raz będzie tylko oralny ;p

Gość fereja
wiem wiem ze dziwne ze w tym wieku jestem jeszcze dziewica.. najwidoczniej mam mniej szczescia ze znalezieniem faceta niz inni , a na to juz nie mam wplywu

Gość fereja
ale przyznam ze z tymi wymaganiami to jest prawda. bo jeszcze rok temu nie mialam takich wymagan jak teraz. wiec z wiekiem to faktycznie rosnie buuu

Gość zdewan
to jak masz wymagania to sie kurwa nie dziw ze jestes jeszcze dziewica

Gość ja 30 letni prawiczek

Gość świat zszedł na psy
zdewan a Ty nie masz wymagań i wystarczy Ci nieumyta, otyła (lub wieszak), bezzębna, śmierdząca, nudna, z obwisłym biustem (lub płaska deska), mało inteligentna, nic nie potrafiąca zrobić, bez grosza przy duszy? bylebyś mógł Jej wsadzać? to Ty jesteś nienormalny, a jeszcze przeklinasz ;/

Jeśli będziesz gonić ich widłami, to się przestraszą. Ale jeśli nie będziesz ze swojego dziewictwa robić nie wiadomo czego, to nikt się niczego bał nie będzie ;)

Gość joanienne
cóż, ja też mam 25 lat i też dziewica. powiedziałam o tym swojemu facetowi.WYŚMIAŁ mnie i stwierdził , że nie ma ochoty uczyć dorosłej kobiety. i na tym skonczyla się nasza znajomość. poczułam się jak gówno

Gość fereja
joanienne -wlasnie tego sie boje, a takich debili nie brakuje...

Gość joanienne
wiem co czujesz:( ja po tym wszystkim już nikomu się nie przyznam:( to straszne, że moja wartośc została sprowadzona tylko do kwestii dziewictwa. beznadzieja,wiem

Gość ..gersija..
jesli facet nie ma do Ciebie szcunku teraz na poczatku to co bedzie pozniej?? no wlasnie wiec takich omijajcie szerokim lukiem i nie przejmujcie sie nimi.... takim jest potrzebna dziwka z burdelu a nie prawdziwa kobieta..

Gość stefer
zamiast siedziec na kafe idz i szukaj rob cos w tym kierunku a nie uzalasz sie nad swoim dziewictwem

Gość joanienne
wiesz,ja się ze swoim spotykałam trochę czasu i był po prostu świetny.dlatego dla mnie to był taki szok jak to usłyszałam.nie liczyłam na to że bedzie się cieszył ale że przyjmie to jakos normalnie bo w koncu czy to coś az tak strasznego?? ale tego że mnie wysmieje-tego się nie spodziewałam. więc jeśli tak dobrze idzie Ci z radami to może mi powiesz skąd mam wiedzieć czy dany facet po jakimś czasie jak się dowie to nie ucieknie albo nie wyśmieje?

Gość joanienne
ona nie użala się nad dziewictwem tylko nad facetami i ich reakcją.ciemnota

joanienne bo to nie był facet a chłopczyk :D I liczył że sie od ciebie nauczy :D Jak można kogoś wyśmiać z powodu dziewictwa. Przecież to świadczy o skrajnym debilizmie wyśmiewającego. Jak się ma "doświadczenie" to źle jak prawiczek albo dziewica to źle. Przecież to kurwa mać można dostać rozdwojenia jaźni. W zasadzie to czytając kafe i inne fora to można dojść do wniosku że ludzie dzielą się na kurwy i skończonych kretynów którzy czekają z tym pierwszym razem. I w tym kraju znajduje się dość krzykaczy żeby organizować parady niedowartościowanych pseudo gejów jak ci sami ludzie mają problem z akceptowaniem wyboru innych dotyczącego rozpoczęcia albo nie współżycia. Po prostu cyrk na kółkach.

Gość kolia23
Ja mam 23lata i też jestem dziewicą. Mój poprzedni facet zasugerował w luźnej rozmowie,że on to tak 2-3 miesiące chodzenia i to normalne,że ludzie powinni już uprawiać seks..... I jak takim typom facetów pow. że jest się dziewicą????