Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my funeral

najtrudniejszym życiowym zadaniem facet jest

Polecane posty

Gość my funeral
nie zapomniałem , po prostu nie wymieniłem, u was wymienić wszystko to napisać książkę

Gość dlatego coraz wiecej facetow
odwiedza burdele bo coraz mniej chce miec dzieci a usluga jest o wiele tansza niz bycie z kobieta :O🖐️

Gość no..ze mną byś nie wytrzymał
ale i tak żyć bez nas nie możecie:) tym bardziej, że potrafimy być także słodkie, milutkie, wesołe, sexowne... ;)

Gość wesole dobre sobie
raczej tak glupiutkie ze tylko pusty smiech ogarnia

Gość no..ze mną byś nie wytrzymał
nie wiem co ciebie w tym momencie ogarnia, lecz wiem, że jak już się zakochacie, to i tak wszystko dla nas zrobicie:) a my oczywiscie dla was;)

Gość kto nie moze ten nie moze
na brak kobiety nie narzekam tylko kolejne malo zwrotne wypadki :O🖐️

Gość zeby sie zakochac trzeba
najpierw dopuscic takowe uczucie do siebie wiec jestem bezpieczne po wszeczasy ;)

Gość arek zegarek
Dlatego najlepiej być sam przyjacielu, a kobieta zawsze się znajdziej. Na co dzień one są zazwyczaj nie do zniesienia.

Dlatego ja jestem na tyle inteligentny ze nigdy nie związałem sie z kobieta i nigdy tego nie zrobię,przykro mi panowie ale nie chwaląc się jestem od was bardziej mądrzejszy i przewidujący.Od urodzenia przejrzałem kobiety na wylot,po prostu taka mam intuicję.:)

Gość o*jani-de-cyc
- pragnę partnerki a nie pretensjonalnej nieudacznicy kt órą będę musiał wlec na sobie słuchając jej pretensji do świata -samicy która wie że nie jestem jej koleżanką tylko mężczyzną i że z dużym trudem będę dostrzegał jej zasrane problemy bo jestem mężczyzną tz jestem inny - kobiety która wie że to ona jest odpowiedzialna za swój orgazm więc jeśli chce go ze mną mieć to niech ruszy najpierw głową potem dupa wyżej resztę wymienię potem.....

Bo kokiety to egoistki,zależy im tylko na tym żeby się wyżyć na facecie i ciągle go poniżać,kobieta doskonale wie że sama przez życie nie przejdzie bo dla niej życie jest za trudne,ale poniżać faceta to ona umie i mieć do niego ciągłe pretensje.Przeklęte miesiączkowce