Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ararauna

Żenada!

Polecane posty

Wiecie co, za przeproszeniem wkurwiają mnie Ci wszyscy podszywający się pod innych forumowicze. Co Wy ludzie własnego zdania nie macie tylko potraficie jeździć po innych, ogarnijcie się!

Kafe bez podszywów?:o To jak kawa bez cukru i herbatka bez cytrynki:o Jak seks bez orgazmu:o Jak paznokcie u stóp bez lakieru:o

Możliwe ale niektóere są naprawdę nie na miejscu, całkowity brak szacunku

Trudno-takie jest życie. Ja się podszywami nie przejmuję i nie robią oni na mnie wrażenia. A tak poza tym- NIE WIERZĘ, że Ty autorko tego procederu nie uprawiasz. Każdy od czasu do czasu tak robi i nie oszukujmy się, że tak nie jest

Niestetyprzykro mi ale ja tego nie robię jak mam coś do powiedzenia to piszę ale w swoim imieniu

Jak czasem ktoś napisze coś durnego i do tego na pomarańczowo, to aż mnie ręce swędzą:) muszę, normalnie, inaczej się uduszę. Np. on mnie uderzył, czy miał prawo i jak powinnam się zachować:D No, jak nie dojebać takiej osobie. Toż to grzech byłby zaniedbania:D

Ale to bardzo łatwo zauważyć, który to podszyw a który autentyczny? Ja z odróżnieniem nie mam problemu. I autorko nie ma co robić tragedii bo nic się nie dzieje

Gość ararauna nl
Niekiedy memłam :classic_cool:

Dzięki kochana ale często rozbija to temat o którym mowa i autor nie ma szans na jego kontynuację bo jakiś głąb nie zna umiaru. Rozumiem jakiś żarcik czy coś w tym stylu ale wiele jest takich sytuacji że podszywacz niestety nie daje za wygraną.

Gość ararauna nl
rodzice pozwalają mi masturbować sie podsłuchując ich jęków zza drzwi :classic_cool:

Gość ararauna nl
liże worka pradziadkowi :classic_cool:

ja juz nalogowo sie podszywam i nie wiem jak zerwac z tym nalogiem 😭 a tak naprawde to jak tu sie nie podszywac jak niektore osoby az sie prosza o podszyw :classic_cool:

z gracja i szykiem obciągam z połykiem, a kto nie ma własnego zdania jest zerem i tyle :(

tak w ogóle to mi wszystko przeszkadza i nawet sąsiadów opierdalam na korytarzu jak postawią nogę na mojej wycieraczce , taka już jestem wiec się nie martwcie moimi uwagami

Gość araraunana
jak sie bawiłam klockami to przyszła moja mama i spuściła wodę

regularnie truje trutka na szczury psy sąsiadów bo tez mnie wkurwiają :(

i przypadkowo wsadziłam tez do kibla głowę i mamusia przez przypadek walnęła mnie deska klozetową

Podszywie, jak podszywasz się pod czarnego nika? Pode mnie łatwo - zamiast "l" wstawiasz "I", ale pod nik ararauna??

Człeku prosty albo powiedz coś sensownego albo zamilcz bo naprawdę jakbyś zauważył nikogo to nie bawi

jestem ona jakby co ;) i mam tez swego czarnego nika :P a podszywam sie zawodowo :P

Gość nie on tylko ona
tępa ci.o