Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka.

Pomocy ! Mam okropne przebarwienia :((

Polecane posty

Gość załamka.

Jestem dziewczyną wiec nie wygląda to estetycznie... Nad górną wargą taki jakby długi was.. Nie wiem skąd sie to wzieło ale mam to od paru lat,wczesniej nie zwracałam na to uwagi .Mycie nic nie daje nawet mocne ''szarpanie''gąbką itp. Poszłam do dermatologa ,spytała czy jestem alergiczką itp,powiedzialam ze kiedys mialam uczulenie na czekolade ale juz minęlo,a ona " pewnie atopowe zapalenie skóry"..i nic. tylko ze atopowe to skora swedzi,jest czerwona a ja mam brązową kreske! Tuszuje podkladem który szybko schodzi,wstydze sie wychodzic z domu :-(( Nie stac mnie na mikrodermabrazje, kremom nie ufam , kasa idzie w bloto, probuje roznych maseczek rozjaśniających-nic! mi sie wydaje jakby to jakies podskorne bylo .. POMOCY ;((((

Gość G. Frela z kaszka bobowita
To samo mi sie od slonca porobilo nad warga;( Nie wiem co radzic;(

jest taki zabieg COSMELAN chyba 2tys kosztuje ale i tak trzeba całe zycie pozniej uwazac na słonce poszukaj w necie 🖐️

Gość załamka.
na dermabrazje czy mikro ;p mnie nie stac a co dopiero na to. gdybym miala cała twarz w przebarwieniach ale za kawalek mam placic tyle kasy?

Gość adwokat bueno white
mam to samo krem nie pomaga a drogi dermazji czy cos tam sie boje bo to skora platami schodzi potem i moga sie porobic bable fluid nie pomaga koszmar ale mnie to szpeci wyskoczylo tego lata po opalakowaniu

Dzieki Asterus kochana:D Cza beje pomyslec, mi to w tym roku wyskoczylo dopiero, jak opalalam sie 4 h w sumie bez faktora zadnego;(

apteczne kosmetyki nie działają tak, by zlikwidowac przebarwienia zreszta Twój wybór, skoro tak Cię to męczy moze warto uskładac troche kasy

no tylko Wam mówię, pozniej na skórę trzeba i tak uwazac i stosować wysokie filtry ale z tego co wiem jedynie Cosmelan naprawde działa, jesli chodzi o kremy

Gość a ja powim tak na to wlasni ;]
kwasy i tyle. chowanie sie przed sloncem , filtr 50 na twarz . najlepiej zaczac od glupiej maseczki z aspiryny(4 aspiryny tudziez polopirynyS rozpuscic z mala iloscia smietany zeby bylo geste, nasmarowac buzie trzymac 15 minut pozniej umyc i uzyc jako pillingu ) , dorzucic masc acne derm i stosowac na cala twarz ( koszt kolo 8 zlotych) na noc , na zmiane z jakims kremem aptecznym ktory ma kwasy w skladzie. Jak to nie pomoze to kosmetyczka i pillingi z kwasow (jedna sesja okolo 200 zlotych) mi wystarczyly 2 . przede wszystkim chowac buzie przed slonkiem i mocny bloker.

Gość załamka.
mozliwe w koncu kasa w bloto nie pojdzie mam nadzieje.. kurdee zeby to jeszcze bylo gdzies na nodze czy cos,ale ze nad ustami wyobrazcie sobie jak to dziwnie wygląda a z podkladem sztucznie;./

Gość załamka.
robiłam tą z aspiryny rozjaśniła policzki brodę,czoło a tej krechy ani rusz...

Wiem jak to wyglada, bo tez to mam od tego roku;( Dzieki za rady Laski:*

Bo to jest podskorne, to jak niby ma rozjasnic, nie beje dopse z Nami, nie beje:(

Bellabellabe:D:D dziekuje:D:D zakupie to Balla:D:D

A kremu do twarzy używaj z filtrem (15 spf, są dostępne w normalnych drogeriach w normalnych cenach - chociażby z l'irene te co bachleda reklamowała) - codziennie :)

Bell:D gdzie kupic tego tonika?

Gość a ja powim tak na to wlasni ;]
15 spf jest za malo na kwasy . Przy uzywaniu ich musi byc 50 filtr bo mozna narobic wiecej szkod niz bylo . Powylaza jeszcze wieksze przebarwienia po kilku latach .

Gość załamka.
dzięki :):) mam nadzieje ze to bedzie skuteczne :)

Kobito, to nie tak mocne kwasy jak te u kosmetyczki, i nie o tak mocnym stężeniu, więc 15 spokojnie wystarczy. Przemycie tonikiem to nie zabieg u kosmetyczki :o A tonik to powinien być w kosmetycznych z naturalnymi kosmetykami, ja kupuję u siebie w takim ekologicznym sklepiku, gdzie żywność eko, kosmetyki eko i tak dalej :) Zielarskie i tym podobne :) W necie też chyba można kupić :)