Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczypta radości .......

BYŁAM DZISIAJ W ARKADI I JESTEM W SZOKU-GDZIE SIĘ UBIERAĆ!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Chciałam kupić sobie 2 letnie sukienki i jakieś sandałki skórzane !! Jest środek lata a na wiesakach już wiszą sweterki długie spodnie i bluzki z długim rękawem poprzeplatnae z resztkami sukienek a raczej szmat na lato kicz jak ze stadionu za wygórowane ceny PO 200-300 ZŁ za głupi kawałek szmaty która już po pierwszym praniu nadaje się do kosza:P:P Byłam w paru sklepach obuwniczych od Heavy Duty po Venezie Bate i ostatecznie ccc i deichman jak już wybrałam pare par w Venezi to oczywiście każdy ostatnia para mało tego kolekcja Venezi na stronie głównej w necie jest extra naprawdę można by kupić pare fajnych par butów ale,jak już się pójdzie do tego sklepu to pożal się boże jakieś resztki leżą na półkach i to połowa jeszcze starych kolekcji z zeszłego roku że aż żal:P:P I jeszcze zapomniałam że połowa butów to już szpilki kryte i buty na słupku na jesień !!!

Gość tez mam ten problem
nic porzadnego nie mozna dostac:o

Gość kinomaniakreaktywacja
poszlam na wyprzedaz ... i kupilam ciuchy z nowej kolekcji. pewnie nie ja jedna

zadźgałam przechodniów i wyrwałam im najnowsze torby od prady i szpilki jimmy choo :classic_cool:

Gość nie stac nie na porzadne
ciuchy i buty to narzekasz:O

Gość nie podobaja mi sie twoje
venezia to totalnie gowniana firma, kompletnie nie warte sa ich buty tej kasy, chyba tylko ostatni debile to kupuja.... chociaz niektore sa ladne, ale jakosciowo to gowno gorsze niz ze stadionu