Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge no nie moge

To forum i ten dzial to chyba jest dla matek niesprawnych umyslowo.

Polecane posty

Gość nie moge no nie moge

Wiekszosc tu piszacych ma cos z glowa. Porady, rady i zwierzenia :D:D:D:D Pytania matek jakie moglby zadac niedorozwiniety nastolatek. Wulgaryzmy i oczernianie sie wzajemne. Naiwnosc matola. Ale do posmiania sie forum jest znakomite :D

tak,własnie śmiejemy się z mężem z Ciebie,w czym jestes lepsza od tych "gorszych" kafeterianek? no w czym? pozdrawiam.

Gość hahahahahahahaha,,,,,,
22:00 [zgłoś do usunięcia]belle morelle tak,własnie śmiejemy się z mężem z Ciebie,w czym jestes lepsza od tych "gorszych" kafeterianek? no w czym? pozdrawiam. I wystarczy za odpowiedz :D

Gość ta bardzo śmieszne
ha ha ha

Gość zgadzam sie z autorka

Gość kukulecka
Też sie zgadzam. Sa tu takie topy, gdzie laski opisują, co dzis zjadły, jakie wyniki miały tu a tam u lekarza, ile dzis spały, czy rzygaly, czy nie. Sama jestem w ciaży, ale bym ochujała, jakbym tu zaczęła prowadzic jakieś życie towarzyskie i zasiegała porad rodem z magla. Już bym dawno położyła się na sofie i leżała jak wór, nic nie robila, nie ruszała się, nie sprzątała, nie pracowala, tylko głaskała sie po brzuchu i gadała do "fasolki".

Porady rodem z magla - ale okreslenie :D :D :D Mnie najbardziej razi, ze jedna na druga naskakuje, anonimowo oczywiscie :O

Gość niektore osoby naprawde moga p
omoc, ja bedac w pierwszej ciazy dowiedzialam sie o roznych rzeczach o ktore zapytalam....ale tez musza byc normalne pytania a niektore to jakas masakra np jak mozna pytac 100 razy na forum czy jest sie w ciazy bo po 2 dniach od stosunku brtzuch urósł :) nie dziwie sie ze na takie pytania sa glupie odpwiedzi :P ale fakt niektore osoby tutaj sa tylko po to chyba zeby innych obrazac chyba juz calkiem w domu sie zasiedzialy i maja radoche z ublizania

Gość zgadzam sie z autorka.

Gość masloteka
Zgadzam się-dlatego w podobnej formie napisałam posta i nowy temat: Tylko w tym naszym zaściankowym kraju tak prędko chce mieć się dziecioki!! Wystawiacie na n-k zdjęcia,chwalicie się,a później anonimowo opisujecie jakie to cierpientnice z WAS!!Ja mam 28 lat,mój mąż 29 i na razie cieszę się,że nie mam dzieci!!!!! Mąż zarabia sporawo i mamy kasę tylko dla siebie! ZROZUMCIE-na dzieci przyjdzie czas,tylko w tej Polsce pipidówce straszą,że po 30tce,to już dzieci chore się rodzą i ciężko zajść w ciążę!!hahah Moja siostra mieszka w Chicago,pracuje w Banku,ma 26 lat i ani jej śni mieć jeszcze dzieci!!! Tym bardziej,że twierdzi, iż byłaby tam odludkiem,gdyby w tym wieku urodziła. Z kolei u nas 26 latki z braku laku i braku porządnej roboty planują na forach staraczkowych jak się rozmnożyć!!PRAWDA JEST TAKA-NIE MASZ SIĘ CZYM POCHWALIĆ,TO CHOĆ DZIECIAKA SOBIE ZRÓB(a to jest najprostsze)-BĘDZIE JUŻ CZYM:d:d:d:d Dziwne są te nasze polskie matki:))