Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iceman24xxxx

perwersja odpisuj na mejle a nie piszesz na kafe:)))

Polecane posty

atlas anatomiczny kobiet znam na pamiec w koncu w liceum bylem na profilu bilogicznym 6 biologi tyg.:P eh czy wy wszystko co sie irionizuje bierzecie na powaznie:D? mejl juz odpisany:D co raz lepsze pytania zadajesz suko!!!!!!!!!!!

Naczelny a co Ty gestapo albo bezpieka ze szukasz haka na obywatelke PERWERSJE:D? jak tak to nie ebdziemy odp na Twoje posty:P a poza tym na nia to bys musial kupic zeszyt 1000 kartkowy i to by nei starczylo:P

naczelny jest mezem:P? mam andzieje ze tobie kaganiec nie jest potrzebny ze nie gryziesz i jestes szczepiona:P

uff, już się bałam, że zdechnę w te upały :D Iceman, kiedy ja jestem zwierzakiem :D Suka to niewątpliwie zwierzak :D

Kotko rozpisaliśmy się, bo wreszcie mogłam do woli, bez wyrzutów sumienia rozwalić temat :D ;)

bo ajk widza kto tu pisal to kazdy bal sie swoje 3 gr tutaj dolozyc:P:P:P a tak pzoa tym to temat dla wybrancow a no faktycznie jest odp:P

Jones to kobieta :D Ms.Jones :D Kotko, zarzuciłaś na konkursie Madonną i teraz leci u mię cały czas, jeden kawałek za drugim, mimo, że to wcale nie jest to co tygryski lubią najbardziej :D