Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złamana32

Słowa, które najbardziej Was zabolały

Polecane posty

Gość mnmbvcxz
ludzie, z kim wy się zadajecie? nieraz na ulicy obserwuję że młode dziewczyny są poniewierane słownie przez okropnych chłopaków. ale one są z nimi, bo przecież nie mieć nikogo to porażka. czasem mam ochotę potrząsnąć całym światem. a moje poczucie własnej wartości rośnie, i rośnie, gdy to widzę.

Gość to potworne co czytam ...
najgorsze ze kobiety godza sie byc wsrod takich osob, matek, mezow, chlopakow ... do doby ktorej maz napisal do corki o jej matce: raz: jakbys nie wsadzala nosa do smsow to by cie nic nie zabolalo dwa: ludzie czesto klamia bo chca sprawic przyjemnosc albo nie zranic drugiej osoby moze corka tego potrzebnowala bo czula sie rownie niedowartosciowana co ty teraz ? ze skoro opuscil jej matke i ja dla ciebie- nie jest nic warta ?? pomysl troche

Gość julcia1368
nie chce cie wiecej znac, zawsze bylas tylko marną kopią oryginału ;(((

Gość ROZMOWY W TOKU SA MOJA BIBLIA
piwo sie skonczylo :) a tak powaznie wspolczuje, ale jeszcze bardziej nie rozumie, po co z takimi szmaciarzami sie zadajecie

Gość ,nkjnkk
moj maz mi wczoraj powiedzial ze bardzo zaluje ze sie ze mna ozenil, bo mu nie pozwalam na balowanie z kolegami, dodam ze jestem w 27 tyg ciazy..