Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcwdedfded

Ile złota wypada nosić

Polecane posty

Gość dcwdedfded

Lubię błyskotki noszę obrączkę, jest gruba 7 mm, zaręczynowy (duzy), do tego zawsze jeden lub 2 pierścionki kolczyki mał sztyfty, serduszko na szyi na łancuszku dzisiaj miałam 2 cienkie bransoletki i m się wydawało, że tego jest a duzo

Gość poczekaj
aż ktoś Cię napadnie i okradnie - czy trzeba aż takiej nauczki? Złoto ma coraz wiekszą wartość i ciągle drożeje, czy warto ryzykowac?

Gość dcwdedfded
pytam o efekty wizualne wiem że trzeba uważać wieczorem nic nie noszę ale przeciez nie bede całe zycie zlota w szkatułce trzymac

Gość krakowianka19
ja tylko łańcuszek i 3 pierścionki

Gość poczekaj
dziewczyno!!!! W dzień Cię wciągną w bramę, w głowę dadzą, ani jęku nie zdążysz wydać z siebie. Czy Ty naprawdę taka naiwna jesteś?

Gość dcwdedfded
to co mam w ogóle nic nie nosić - tylko obrączkę? od zawsze cos tam noszę mój mąz lubi mi kupować jak sie ma coś złego stać to równie dobrze może wszystko inne ale masz racje po co prowokować

Gość atakajednazla
pooglądaj babki z Bollywood . Noś se tak po domu ,ale na dwór uwazaj rzeczywiście. za mniejsza pierdole potrafia krzywde zrobic..

Gość Adelajda Srajda
na zachodzie jak bylam miesiac temu jest moda na przesadna bizuterie. kiedys mi sie nie podobalo ale jak zobaczylam niektore super stylizacje. no ale do tego trza fajnych oryginalnych ciuchow. laski chodzily np w korkowych wysokich butach, przecieranych szortach i luznym t shircie a do tego lancuszki, bransoletki oraz duze kolczyki. swietnie to wygladalo

Gość taka jedna19
ja noszę 2 pierścionki- nie duże kolczyki wkrętki-perełki łańcuszek z serduszkiem bransoletka na ręce i na nodze :P ale srebro nie złoto złota nie lubię ;P

Gość Adelajda Srajda
kiedys tez wolalam srebro bo zloto jakies tandetne dla mnie bylo- teraz wole zloto. za granica potrafia nawet zloto ze srebrem laczyc:-)

Gość dcwdedfded
ja nie lubie srebra bo szybko zmienia kolor a złote pierscionki mam od mamy jeszcze z czasów podstawówki i nic sie nie zmieniły

ja lubie i srebro i złoto:) czasem noszę cienki łańcuszek srebrny i złoty;p tak ładnie się ze sobą zwijają,że wygląda to jakby jeden:) Ale tak raczej nie mieszam. Zazwyczaj dwa srebrne pierścionki, srebrne, delikatne kolczyki i srebrny łańcuszek (złoto zakładam bardzo rzadko raczej okazjonalnie a biżuterii mam dosyć dużo:) )

moim zdaniem brzydko wyglada jesli nosi sie wiecej niż jeden pierscionek na jednej dłoni, najlepiej jeden na serdecznym palcu i kolczyki, ew. bransoletka...ale ja w ogole nieznosze zoltego zlota - tylko biale