Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kibes

o wszystkim ( nuda )

Polecane posty

ja? a niby tzemu? :P w zasadzie to tak.. zalezy kto pyta. jak jakis przystojniaczek, to wtedy mieszkam z kuzynem.. :P:P:P:P

ja mieszkam 600m od morza czyli blisko ;P ale co z tego skoro woda zimna i slona, bleee ;) tak jakos mi sie ubzduralo ;) jak jakis psystojniak sie na kafe pojawi to wtedy widac :P:P

no mam faceta w zależnosci kto się pyta :D jak jakiś przystojniak to nie mam :P oczywiscie sobie żartuje ;) ja do morza mam po lini prostej 260km :P

cześć WariatkaZKwiatka. Podobały się wakacje :)? artek123123----> fajnie masz ^^ woda taka by się nieźle ochłodzić nie ma co narzekać :)

mi mówią , że jestem przystojny mam powodzenie u dziewczyn w moim wieku i również mówią mi koleżanki, że jak dorosnę to będę fajna dupa :>

za 3 miesiące 17 a dokładnie 5 października ::(

w k-g mozna czasem dostac hipotermii jak sie dluzej pobedzie w wodzie ;) ile wiosen jak na razie?

Podobały się, tylko troszkę się spiekłam na słoneczku i musiałam kilka dni przeleżec w łóżku :) Miasteczko sympatyczne :) Chyba obok Darłówka jedno z tych które najbardziej mi się podobały :) Witam wszystkich niewitanych ;)

Pobierowo jest najlepsze tam zawsze jest co robić ^^

to zapraszam :) haha kolega mi przysłał fote jak byłem podpity

no no calkiem fajnie tam jezd :D Kmicic, przyszedłes i mi serce motzniej bije ❤️

mnie tez.....i czuje pulsowanie,ale nie powiem gdzie bo nie chce gorszyc mlodziencow :P:P