Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaa22

dziewczyny pomocy!!

Polecane posty

Gość zalamanaaa22

za niecaly miesiac wyjezdzam na wakacje. chce do tej pory cos z soba zrobic. wiem,ze cudow nie zdzialam ale jak poprawic ogolny wizerunek?! chce przejsc na diete, troszke cwiczyc ale co poza tym/? jak zadbac o wlosy, o skore, o cialo zeby nie wydac fortuny bo jej nie posiadam? blagam ratujcie.

Gość diabelkowa007
teraz wiele rodzajow maseczek peelingow itp mozesz zrobic sama z domowych produktow poszukaj w necie :) zawsze to juz jakis kroczek do przodu:):)

Gość no to normalne raczej
jak cały rok nie przeszkadzał ci twój wygląd to i w wakacje nie powinien

Gość zalamanaaa22
zaznaczylam,ze nie chce zdzialac cudow, az tak drastycznie mi nie przeszkadza i cale rok nie spoczywalam na laurach. chce troszke jeszcze, o kroczek do przodu. a nie schudnac 20 kg, sprawic bym miala najwspanialsze wlosy i super jedrne cialko. tylko kroczek.

Gość diabelkowa007
wielki ten kroczek:) wystarczy systematycznie smarowac cialko balsamem i juz bedzie inaczej

Gość zalamanaaa22
ja smaruje zawsze wiec to mi chyba nie pomoze;/

Gość zalamanaaa22
wlosow nie farbuje-odpada bo nie chce niszczyc a kolor mam wporzadku- czarne/ciemno brazowe wiec pasuja mi bo cala jestem "ciemna". co do opaznokci to chyba tez nie dla mnie, dbam sama o swoje paznokcie i mam dosc ladne. wiec tez mi nie pomoze.;/