Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buy ;(

nie kocham go.. ;(

Polecane posty

Gość buy ;(

Witam. Jestem z chłopakiem oficjalnie około miesiąca , znamy się rok czasu. Myślałam, że go kocham, jest między nami uczucie. Wiem, że to dobry czlowiek, ciagnie mnie do niego.. ale to nie jest milośc. To jest chyba tylko przyzwyczajenie. Nie chce go stracic.. ale nie moge chyba z nim być ;( pomocy.

Gość Pocałuj noc..
Zastanów się czy chciałabyś być z kimś kto Cie nie kocha i uważa ze to przyzwyczajenie ???? a pozatym miesiac i przyzwyczajenie ??? moze poprostu boisz się być sama... zakocz to teraz, jeśli Go szanujesz.. bo jeśli to będziesz ciągnac to i Ty będziesz sie czuc fatealnie a on będzie tylko bardziej cierpiał

Bezinteresowna przyjazn pomiedzy kobieta a mezczyzna niemalze nie istnieje, zawsze jest jakis powod na horyzoncie. Jezeli teraz stwierdzisz ze zwiazek to niewypal to niestety ale nie licz na dalsza przyjazn, a juz tym bardziej nie bedzie "tak jak kiedys".

Ja tylko od siebie jeszcze dodam, że jeśli to faktycznie tylko przyzwyczajenie to taki związek nie ma sensu bo jak w końcu znajdziesz innego faceta który naprawdę Ci sie spodoba oraz przez którego rzucisz obecnego chłopaka, to dopiero wtedy go mocno zranisz.