Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BLACACACC

oFICERZYNA

Polecane posty

Gość BLACACACC

Mój chłopak mi się oświadczył jakiś czas temu. Jest wspaniały inteligentny, opiekuńczy i w ogóle. Ma tylko jedną wadę która mi przeszkadza jest oficerem Wojska Polskiego ma na berecie kreske i cztery gwiazdki(coś takiego |****) nie wiem co za stopień nawet mnie to nie interesuje. On służy w 6 brygadzie desantowo jakieś tam w Krakowie. Ludzie ja nie chce być żoną jakiegoś pożal się Boże oficerzyny. Jak widzę to parady to śmiać mi się chce jak widzę tych maszerujących ćwierć inteligentów w mundurach. Moim zdaniem i zdaniem mojego taty Wojsko to banda darmozjadów i nie róbów z których nie ma żadnego pożytku. Wole żeby poszedł do jakieś uczciwej pracy np. do piekarni swojego ojca. Więc powiedziałam mu albo ja albo armia. Wybrał mnie :). Teraz pracuje u swojego ojca i jest dobrze. Moja mam mówi że dobrze zrobiłam bo faceta trzeba trzymać krótko. Wy jak uważacie dobrze zrobiłam?

Gość BLACACACC
Nie uzyskałam odpowiedzi :)

Gość małgośka krk
twierdze że to był błąd, mój ojciec pracuje w wojsku i wiem ile to dla niego znaczy, on nie jest twoją własnością , też ma prawo do życia jakie chce, z tobą ale ty musisz to zaakceptować... nigdy bym tego nie zrobiła mojej polówce... praca w piekarni też mi coś

Gość BLACACACC
Muszę dodać że pomimo trzymania go krótko "żołnierz" siedzi w nim cały czas. Przychodzi do piekarni w mundurze, lepi z ciasta ładunki na wzór C4 i podkłada pod drzwi, czeka aż wejdą starsze panie i napeerdala je po głowie tymi drzwiami. Mówi że walczy z dżihadem (whatever to znaczy). Ojcu każe robić pompki co rano a psa zamknął w piekarniku.

Gość małgośka krk
jesteś popierdolona... marna prowokacja idiotka