Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iga m,

Jak mnie widza faceci..?

Polecane posty

Gość Iga m,

Jestem świeżą rozwódką, mam 30 lat i 2 małych dzieci. Decyzje o rozwodzie podjęłam sama-mąz nie nadawał się na męża,głowe rodziny itp.To co mi zgotował nadaje się na sceanriusz filmu,ale nie to ym chcę napisać. Mam 30 lat,jestem atrakcyjna,mam ładne ,szczupłe ciało. Mam swoje mieszkanie,wlasnie zrobilam prawo jazdy. I teraz pytanie: jak mnie postrzegają mężczyźni,czy mam szanse na jakis nowy,normalny związek z kims przede wszystkim odpowiedzialnym i normalnym? Rozglądam się wokoło i widzę samych zajętych facetów.Ci, ktorzy kiedys tak o mnie walczyli a ja ich olałam,mają swoje rodziny... Z 2 strony zauważyłam, że mam adoratorów około 40 i co najgorsze żonatych.a takimi,ktorzy szukaja sobie odskoczni od zycia codziennego i mimo, ze mają żonę,podrywają,probuja urobic, takimi gardze,spławiam.Raz nie chce nikomu mieszac w zyciu,dwa nienawidze zaklamania-na reku obraczka a jednoczesnie jakby mogl to zdarlby ze mnie ubranie.Obrzydliwe,zenujace,swinskie. Gdzie szukac normalnego faceta?Czekac biernie?? Czy ja jestem dla facetow tylko towarem do przelecenia i nikt przy zdrowych zmysłach nie zainteresuja sie powaznie kims takim jak ja?wiem ze tez mam wymagania,ale czy poczciwy czlowiek to tak wiele? Przepraszam za literówki

Gość załamka to moje drugie imie...
głupia jesteś jak but i przeterminowana ;) pozostają ci kolesie na ruchanie i nie spieeerrrdol tego bo ci jeszcze tzipka zarośnie... nic lepszego ci sie już w życiu nie przytrafi bo weszlaś w wiek utylizacyjny i do tego masz bękarty 🖐️

Gość wiem ze to nie bedzie mile
ale faceci wola kobiety bez takiego bagażu doświadczeń...dzieci to też 'problem'

Gość załamka to moje drugie imie...
odpowiedź jest jedna - albo znajdziesz mameje (niedojdę życiową który nie umiał sobie znaleźć fajnej laski przed poznaniem ciebie) i tak czy owak będziesz go zdradzać bo orgazmu przy nim nie zaznasz :) albo po prostu dasz sobie spokój z szukaniem mena na siłę :classic_cool:

Gość sznse marne
szanse masz marne, ale pewnie jakies sa. Osobiscie sam jestem po rozwodzie, juz w nowym zwiazku. Oczywiscie mloda pani, bez przeszlosci. Mi osobiscie to , ze jestes po rozwodzie - latałoby, ale dzieci i to 2, nie wchodzilbym w to. One maja swojego ojca, i nawet jesli to typ, bezproblemowy - nie pakowalbym sie. Jest tyle fajnych kobiet bez przeszlosci. Wybacz ale taka jest prawda. Skup sie na wychowaniu dzieci, bardziej mysl o nich niz o sobie.

Gość Zbychu z Bogdańca
U mnie nie miałabys szans. Powody? "mąz nie nadawał się na męża,głowe rodziny" - a jednak wybralas go na meza, glowe rodziny i ojca twoich dzieci. Gdzie miałas glowe?:o "Ci, ktorzy kiedys tak o mnie walczyli a ja ich olałam" - olewasz osoby, ktorym na tobie zalezy. Czy to normalne? Ludzkie?:o "z kims przede wszystkim odpowiedzialnym i normalnym?" - zastanawiam się, czy sama spelniasz ten warunek. Obawiam sie, ze nie.

>> "mąz nie nadawał się na męża,głowe rodziny" - a jednak wybralas go na meza, glowe rodziny i ojca twoich dzieci. Gdzie miałas glowe?> "Ci, ktorzy kiedys tak o mnie walczyli a ja ich olałam" - olewasz osoby, ktorym na tobie zalezy. Czy to normalne? Ludzkie?> z kims przede wszystkim odpowiedzialnym i normalnym?" - zastanawiam się, czy sama spelniasz ten warunek. Obawiam sie, ze nie.

ścięli mi, łobuzy, wypowiedź :P >> "mąz nie nadawał się na męża,głowe rodziny" - a jednak wybralas go na meza, glowe rodziny i ojca twoich dzieci. Gdzie miałas glowe?>> myślę, że wybrała niedzieciatego i nieżonatego, czyli nietestowanego >> "Ci, ktorzy kiedys tak o mnie walczyli a ja ich olałam" - olewasz osoby, ktorym na tobie zalezy. Czy to normalne? Ludzkie?> z kims przede wszystkim odpowiedzialnym i normalnym?" - zastanawiam się, czy sama spelniasz ten warunek. Obawiam sie, ze nie.

Gość Olenka9384
tu sa same dzieciaki , nie rozumieja powagi sytuacji ;) nie poddawaj sie, nie mozesz tez bezczynnie nic nie robić, sama sie rozglądaj moze cos typu sympatia.pl ?

Nie jestem facetem, ale uważam, że jak najbardziej masz szansę. Myślę, że dla wielu mężczyzn dzieci to nie jest problem, tak samo jak Twoje skończone już małżeństwo. Poza tym, jak sama piszesz, jesteś atrakcyjna i zadbana, masz wiele zalet, jesteś niezależna. Myślę, że masz "pazurek" a to mężczyźni lubią ;) Myślę jednak, że nie powinnaś biernie czekać aż ktoś sam cię znajdzie. Może zapisz się na jakieś zajęcia, odkryj nowe hobby itp. Nie siedź w domu!

Gość nikiitta
tylko dziecko moze polecic sympatie.pl do szukania powaznego mezczyzny hah

żenujące :o rozgladasz się za facetami, których kiedyś spuściłaś :o a teraz oni mają cie gdzieś :D może oprócz sexu :) PS Kobieta z dwójką dzieci?? Żaden normalny facet nie podejmie sie takiej 🖐️

się uczepiliście kobiety nie musi się za nimi rozglądać, wystarczy, że wie, co się u ex/niedoszłych dzieje i wyciąga sobie luźne wnioski i nie musiała wcale każdym się przejmować i spotykać z każdym, kto sobie tego zażyczy, nie zależało jej, więc ich spławiała, proste i normalne i szanse ma nie wiem, skąd podejrzenia co do Jej normalności jak mi po raz 3 zetnie wypowiedź, spadnie czyjaś głowa :)

Gość nikiitta
uwazaj zeby twoja nie spadla