Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bele de jour

nie chcę iść na ten ślub

Polecane posty

Gość bele de jour

No więc tak. Moja koleżanka za 2 tygodnie bierze ślub. Od roku piała mi o tym. No ale w związku z tym, że nie dawałą mi zaproszeinia myślałam, że no zmieniła zdanie i nie zaprasza mnie. A tu wczoraj popołudniu przyniosła. No kurde no! Niedość, że musiałabym iść sama, bo mój mąż z takich czy innych przyczyn nie może to jeszcze na zaproszeniu widnieje data 18 lipca jako termin potwierdzenia. A wczoraj był już 21. I co mam zrobić?? Jak się z tego wywinąć??

Gość chinota
jak ja lubię takie obrażanie się...

szkoda że od razu jak przyniosła nie odmówiłaś bo teraz będzie ciężko....mogłabyś wtedy powiedzieć że zbyt późno zaproszenie dotarło i myślałaś że wcale nie dostaniesz i że macie z mężem inne plany np wyjazd na weekend a teraz nie wiem ?.....możesz wymyślić jakiś powód ale jaki ?....no chyba ze powiesz szczerze że mężowi nie pasuje a sama nie pójdziesz i co najwyżej przyjdziesz pod kościół z życzeniami

Gość bele de jour
no do kościoła pójdę. Jak myślisz obrazi się, że nie pójdę na wesele?

Gość freeskas
Jesteś tak zwaną zapchaj dziurą, ktoś odmówił, szkoda im kasy, bo już zapłacili.

Gość bele de jour
chinota ale ja się nie obraziłam. Poprostu nie mam ochoty iść sama

Gość lalazmaja
to nie idz i dokladnie jakby co to to powiedz. maz nie mogl i tyle. nigdy nie widzialam by mojaj mama poszła na wesele jesli tata nie szedł.

Gość vi_
hehe - jak termin potwierdzenia jest na 18. to znaczy, ze ktos odmówił i wzięła Cię z ławki rezerwowych..

Gość chinota
to powiedz jej teraz żeby ona mogła sobie policzyć ilość gości powiedz prawdę że bez męża nie chcesz iść swoją drogą to bardzo romantyczne :D

Gość bele de jour
hehehe boya z kafe:) jestesmy umówione na jutro to jej powiem. Dzięki