Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaaaaa22lllllll

co mogło mi się stać ? pomocy

Polecane posty

Gość lilkaaaaa22lllllll

boje sie ,że rozregulowałam się hormonalnie. Biorę od 18 roku zycia tabletki anty yasminelle. teraz mam 22 lata. biore je bez przerw np 3 miesiecznych mimo ,że mają mało hormonów to chyba źle . jak dotąd miałam okres równo co do dnia czyli 3 dni po odstawieniu i konczył się jak zaczęłam nowe opakowanie. wstyd się przyznać ,ale ostatnio nie zbyt regularnie je brałam tzn parę pominęłam. i coś mi się poprobliło ,dostałam okres w trakcie brania tabletek , który trwa już tydzień. do ginekologa pójdę dopiero za tydzień bo teraz jestem za granicą myślałam ,że mi się skończy ten okres i jakby się już kończy ,ale trwa równo tydzień. wiem ,że to głupie było brać nieregularnie tabletki ,ale ostatnio nie miałam do tego głowy za bardzo. dobrze ,zę przynajmiej w ciązy nie jestem.. co mam robić ? myślicie ,że to coś poważnego?

Gość lilkaaaaa22lllllll
aha i nie dostałam za to okresu w przerwie 7 dniowej. może dlatego teraz dostałam? może miałam owulację normalną i stąd ten okres? jak myślicie? nie mam się za bardzo teraz kogo doradzić

jak się nieregularnie bierze to wiadomo że okres się rozreguluje a tabletki nie będą działać tak jak powinny ;)

Gość lilkaaaaa22lllllll
I jeszcze co mogę dodac? zadnych objawów niepokojących poza tym nie mam.. tylko ten okres pojawił się nie wtedy co powinien i wygląda nie jak krawienie z odstawienia tylko okres bo jak nie brałam tabletek to trwał tyle samo i miałam podobne objawy w trakcie jego czyli pobolewanie brzucha ,głowy

Gość lilkaaaaa22lllllll
ja wiem .. ale co ja mam teraz robić? wiem ,że głupio zrobiłam mam nadzieje ,że nic mi się nie porobiło złego i da się to wyregulować...

Gość lilkaaaaa22lllllll
up

Gość ohoooooo
Levvi jest tez ekspertem od tabletek antykoncepcyjnych i regulowania okresu hahahaha :D:D

Gość Alauind
buhahahahahah znowu ten znawca wszystkiego:D on doskonale orientuje sie jak dziala kobiece cialo:D

Regularne branie tabletek anty, to mit. Mija tydzień, miesiąc, rok...niema siły że dana kobieta wcześniej czy później nie zapomniała wziąść tabletki lub nie zrobiła tego w innej porze niż zwykle. To nieuniknione. Ale nie to jest problemem. Problemem jest to że ginekolodzy nie chcą przyznać że tabletki anty mogą być potencjalnie szkodliwe i wszystkie dolegliwości kobiety zwalają na to że "jej organizm musi się przyzwyczaić", "że to przez to że nieregularnie bierze", "że to dopiero drugie opakowanie" itp. Prawda jest taka że tabletki anty same w sobie są szkodliwe. Nie czuć tego od razu (szczególnie jeżeli kobieta jest młoda i jest w pełni sił, tzn. ma np. 18 lat). Ale po kilku latach brania anty jej wnętrze zaczyna wyglądać jak Kandahar po amerykańskim nalocie.

Gość levi wie wszystko nawet
jak zaruchać bez dotykania kobiety :D

Gość zaloz sobie
spirale

Gość zaloz sobie
to było do levviatana

Gość josef p.r.
Levi bez dotykania przelecial juz cale lachonarium:D:D

Gość w gore bo zabawne
:D

Gość dfijghiosjd
No tak, Levviatan wie wszystko :D