Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _bardzo_ciekawy__

Dzieczyny dlaczego...?

Polecane posty

Gość _bardzo_ciekawy__

Dziewczyny dlaczego w taki upał chodzicie w stanikach? Czy naprawdę za cenę tego, że wszyscy zauważą że macie piersi 2 numery mniejsze niż się wydaje warto je kisić pod centymetrową gąbką?

Nie chodzi raczej o rozmiar, a o to, że: 1. Niektóre mają obiwsłe, a stanik nadaje im odpowiedni kształt. 2. Nie każda chce pokazywać sterczące(lub nie) sutki. Ja czasem chodzę bez, ale tylko w pewnych bluzkach.

Gość t@k@_jedna_dziewka
Trafiłeś w samo sedno. Mam małe piersi i nigdy nie chodzę bez stanika. Jakby ludzie zobaczyli jakie mam naprawdę, spaliłabym się ze wstydu.

Gość _bardzo_ciekawy__
Chcesz powiedzieć że 99% kobiet ma obwisłe? Od początku upałów kobiety które widziałem bez stanika mogę policzyć na palcach jednej ręki. I nie przesadzaj z tymi sterczącymi sutkami, w upały nie sterczą ;)

ja jak jestem w domku to chodze bez :) do ludzi nie odważyłabym sie bez

Gość jęcząca
ja często chodze bez i też się dziwie jak tak mozna tym bardziej w taki gorąc ja mam jędrne małe i uwielbiam czuc sie komfortowo zreszta staniki to zniewolenie kobiet!

Gość _bardzo_ciekawy__
Liwia123, dlaczego nie odważyłabyś się? Małe są?

Moja właśnie nie sterczące wygladają nie fajnie :p A przynajmniej mi się nie podobają :D Dlatego bez stanika chodzę tylko w takich bluzkach, w których sutki się nie odznaczają.

Gość pan z łowicza
Masz chłopie rację. 50% kobiet w taki upał majtek nie założy, ale stanik zawsze, byle się nie wydało że piersi bez push-apa są dużoooo mniejsze ;)

Popieram autora tematu. A tak swoją drogą dziewczyny, to jak faceci mają się ślinić na widok Waszych piersi, to w tych poniekąd 'powiększających' stanikach będą się gapić jeszcze mocniej.