m4dz14 0 Napisano Lipiec 22, 2010 Hej dziewczynki Mam taką zagwostkę mianowicie bralam tabletki novynette ale postanowiłam je zmienić na tańsze (po novynette strasznie przytyłam ;/ ) ginekolog przepisała mi microgynom21 i wziełam pierwszą tabletkę tak jak mi powiedziała pierwszego dnia "miesiączki" i teraz jestem już po 1 opakowaniu tabletki skończyły mi się w poniedziałek i nie wiem czy w tej przerwie dostanę okres czy nie ???? czy po takiej zmianie raczej nie będzie okresu? dodam ze już miesiąc nie uprawiam seksu ze względu na antybiotyki . Proszę was o rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie pierdol mala Napisano Lipiec 22, 2010 przytyłaś od żarcia nie od tabletke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natalka8558 Napisano Lipiec 22, 2010 Krwawienie powinno wystąpić normalnie w czasie przerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Lipiec 22, 2010 Powinnaś normalnie w przerwie dostać krwawienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m4dz14 0 Napisano Lipiec 22, 2010 pewnie sama jestes gruba jak swinia i piepszysz innym glupoty ;p wspolczuje :D dzieki za odpowiedzi :)) bede czekac na krwawienie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach