Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowator$

Dziewczyna zrobiła zakład ,że mnie przeleci

Polecane posty

Gość Nowator$

Na początku było jak w bajce spacery,buziaczki ale ona juz od samego poczatku nalegała żebyśmy to zrobili.Jest atrakcyjna więc co to dużo mówić zgodziłem sie od razu,2 dni temu dowiedziałem się,że zrobiła zakład z jakimis kumpelami o 2 tyś,że się ze mną prześpi do końca mieśiąca.Po wszystkim jeszcze nagadała znajomym ,że jestem beznadziejny w łóżku.Plota poszła juz po osiedlui wszyscy wiedzą ,że laska mnie przeleciała.Jest mi wstyd i czuję się podle,jak męska szmata,wstyd z mieszkania wyjśc,a najgorsze,że na tej lasce naprawde mi zależało.Co robić? :(

Gość matylda klopsikowa
moze zacznij tez rozpwszechniac o niej ploty wet za wet :)

ulalalala ... chociaż zarobiła.. zabawiła się i już.. nie masz wyjścia ..śmiechy ucichną ..musisz przeczekać, swoje odcierpieć ..;] Najlepiej udawać ,ze się nic nie stało ,albo ,że to nie prawda!!!

Gość ęą
rozpowiedz wszem i wobec ,że dziewczyna zaraziła cię chorobą weneryczną z którą walczyłeś dość długo a o której ona pewnie nie ma bladego pojęcia :)że tak mówisz dla ostrzeżenia kolegów jakby co ( w końcu i tak szmatę z ciebie zrobiła ,więc różnicy nie zrobi to co wyżej napisane,choć przynajmniej dojebiesz babie :))gwarantuję ,że plotki szybko się rozniosą a że zrobiła zakład o seks to tym bardziej jej opinia podupadnie porządnie :)nit już jej nie zarucha ,sama będzie płaciła za seks :)

zapomnieć , swoje odcierpiec , przeczekac i następnym, razem uważac z kim się zadajesz... a ona zabawiła się zarobił a i sie smieje !!!

Gość Nowator$
Od początku mi tu coś nie pasowało,ona była śliczna i bogata a ja zwykły przeciętniak.Teraz sobie to wszystko składam i mi pasuje ,nigdy nie zaprosiła mnie nawet do domu zawsze mówiła,że albo mam chora albo ciocia przyjechała.Perfidna babska intryga.Mam wstyd ruszyć się z pokoju ,ziomki ze mnie się śmieja,że panna mnie puknęła i jeszcze zarobiła na mnie kasę.

Gość czujesz sie jak puszczalski?
No i teraz faceci wiedzą że też da ich się przelecieąc. Dlatego sam łatwy nie jestem :D Pozdrow Trudny facet :P

No nie, rozumiem, wakacje, upał, ale naprawdę nie możesz jakiejś lepszej fabuły wymyślić?

Gość to się kupy nie trzyma
bo nikt by się nie zakładał o przelecenie jakiegoś paszczura :D

Gość tesknie moje kochanie
w taki upał cię przeleciała:)? odważna:P

Gość Nowator$
Chciałbym żeby to co napisałem to była sciema,do kogos powyżej nie jestem paszczurem ,normalny ze mnie chłopak nie brzydki ale też żaden Brad Pitt..Tekstze spuszczeniem był niezły ,muszę też spróbować ją jakoś zeszmacić.Macie jakieś pomysły

Gość Nowator$
Męska duma nie pozwala mi tak zostawić tej sprawy

Gość ogierro
Zerżnij jej siostrę, a jak nie ma, to matkę lub babkę. Poświęć się to sprawa honoru!!!

Gość moskala
muszę przyznać że poprawiłeś mi humor to się nazywa odwrócenie ról hehe zazwyczaj to koleś się zabawi i puszcza plotę w obieg a tu laska nie dojść że zrobiła questa to na dodatek zarobiła na tym. po czasie ploty ucichną już się tak nie przejmuj

Gość Nowator$
Neistety rozpowiedziala wszystkim, ze mam malego penisa i pryszcze na dupie :o

Gość furiattttt
Nie ma się co śmiać z autora. Mnie też tak wykorzystała dziewczyna, tyle że stawką zakładu było 1 piwo!! :(

Gość popieram wet za wet
jak sprawa jest swieza, to powiedz, ze ty tez miales zaklad z kumplem. jakis kumpel na pewno ci pomoze :D i mozesz powiedziec, ze wcale sie z nia nie przespales tylko zrobila ci loda i teraz czuje sie upokorzona ;P bedzie dobrze, zachowaj zimna krew i wykoncz ja!!

Fakt, głupio że tak rozpowiada o Tobie ploty i że w ogóle tak zrobiła. Ale z drugiej strony, to spójrz na to tak, że przynajmniej masz dobry sex za sobą :)

Gość Nowator$
To wyżej nie ja pisałem ,marny podszyw.Jak ktoś zgadł siostry nie ma więc opcja z przeleceniem odpada,matki nie znam bo zawsze wymyśliła jakąś bajerę i nie zaprosiła mnie do domu,dlatego mamuski na oczy nie widziałem.Musiałem odreagować dziś i poszłem na piwo kumpel mi powiedział,że zawsze mogę puścić o niej jakąś plotę,że ma krzywe cycki albo coś,ale jakoś mnie to na razie nie bawi.Ale wiem jedno zemszczę się na niej ,ochłonę i pomyślę co dalej

Gość jak nie jak tak!!!
ona miała jaja !!!!!!!!!!!!! ty a ty nie jesteś w ciąży?????????

Gość Nowator$
Ale się usmiałem,sory ale knuje zemstę więc ni będę czytał niepoważnych postów kobieto

Gość Randal Graves
Rozpowiadaj, że bierze z dupy do ust.

Gość co za prowo.

Gość znawca temate
ten komentarz ' prowokejszyn w hooj' to prowokejszyn w hooj. :classic_cool:

Gość Nowator$
Żadne prowo,laska jest jębnieta i tyle.Przed chwila ja spotkałem niedaleko mojego osiedla,udała,że mnie nie widzi.Zacząłem jej cisnąć a ona odwróciła się i wywaliła szyderczy usmiech,znów mam wrażenie,że jest górą.Co do niej to dla mni ona jest nikim ,zerem które ma kupę forey od rodziców i nic sobą nie reprezentuje,dodam,że takich lasek pełno

Gość Nowator$
Miało być forsy