Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychologamator

zimna suka czy kobieta z problemami

Polecane posty

Gość psychologamator

zalozylem temat, ale chcialbym go kontynouwac troche go zmieniajac czy uwazacie ze kobieta ktora nie jest romantyczna, jest malo wylewna, zdystansowana, potrafi powiedziec cos nieprzyjemnego .... to zimna suka ktora nie ma uczuc i jest zla czy raczej kobieta z jakimis problemami emocjonalnymi, nie potrafiaca pokazac ze w srodku jest dobra

Gość uruburu
jest z pewnoscia inteligentna :)

Gość każda kobieta potrafi
powiedzieć coś nieprzyjemnego, zwłaszcza, jak na to zasłużyłeś. jednak mam wrażenie, że ten temat założyła kobieta, zimna suka :P

nawet najbardziej zimna suka nie jest tak zlodowaciala, zeby nie potrafila powiedziec swojemu facetowi: kocham Cie.

Gość specjalistka_od_ogórkowej
dziwne... kobieta ktora nie jest romantyczna, jest malo wylewna, zdystansowana, te przymiotniki miałyby swiadczyć o tym że dziewczyna jest ZŁĄ?/ Pierwsze słyszę, to jakieś pomieszanie pojeć as jak juz tu ktos zauważył każdy potrafi powiedziec cos nieprzyjemnego

Gość psychologamator
no tak a jesli to jej glowny sposob zachowania od razu mieknie jak sie na nia wrzasnie

Gość każda kobieta potrafi
a dlaczego wrzeszczysz na nią ? za mało o niej napisałeś i o waszych kontaktak i rozmowach. napisz coś więcej, w jakich sytuacjach jest taka

oraz niedojrzalosci emocjonalnej, tudziez o braku umiejetnosci nawiazania konstruktywnego dialogu.

Gość psychologamator
nie nie nie ja na nia nie wrzeszcze...ale mam wrazenie ze im jej bardziej ulegam, im jestem milszy, cierpliwysz tym ona jest gorsza a jesli tylko jestem stanowczy, powiem ze mnie wkurza, chce ja zostawic, odsuwam sie to ona mieknie totalnie, jest mila i kochana

Gość poprostu introwertyczka

Gość no tak, jak kobieta jest
romantyczna, mówi, że kocha, jest miła, to najczęściej tak jest, że facet ma ją w dupie. też tak miałam, ale kiedy zauważyłam, jak mnie traktuje, zmieniłam front: jestem zdystansowana, odległa, tak jak on, potrafię powiedzieć mu, co mnie boli, co czuję. czy to jest złe ? doprawdy, żal mi autora :O

Ludzie, nauczcie się ze sobą rozmawiać, mówicie co czujecie, jak sie czujecie, w danym momencie, kiedy dzieje sie cos niepokojacego. Nie grajcie w "miłość", a nauczcie się ja przezywac :D 🖐️