Anetka1990 0 Napisano Lipiec 22, 2010 Wciągle myślę że moja wina że nie mogę zajść w ciążę,ale może jednak to wina partnera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nmmnnm Napisano Lipiec 22, 2010 przeciez napisalas ze wyszedl ci pozytywny test, bole miesiaczkowe sa jak najbardziej prawidlowe w pierwszych dniach -tyg. ciazy, takze jestes w ciazy a co do badan to byle jaka klinika nieplodnosci moze zrobic wszystkie testy, nie wiem jak jest w Pl ale pewnie ze skierowaniem od lekarza pierwszego kontaktu daloby sie zalatwic badania za darmo, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulka2209 0 Napisano Lipiec 23, 2010 Witam mój mąż w poniedziałek ma wizytę w prywatnej klinice, cena takiego badania to 40zł. Do prywatnych klinik nie trzeba mieć skierowania od lekarza pierwszego kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulka2209 0 Napisano Lipiec 23, 2010 Zapomiałam jeszcze dopisać że z tego co się orientowałam to ciężko wykonać te badania na kasę chorych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach