Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość True colors

O byłym:(

Polecane posty

Gość True colors

Wczoraj spotkałam swojego eks chłopaka. Nie widzielismy się od kilku lat, zaskoczenie było totalne. Minelismy sie wymieniajac tylko uśmiech i pozdrowienie. Tyle czasu już nie jesteśmy razem, a mi ciągle kolana miękną na jego widok. 5 min później dostałam smsa "wiem, o czym myślisz:D" I faktycznie, nie mylił się. Kiedyś łączyła nas dzika, naprawdę szalona namiętność. Może była to nawet miłość, ale skutecznie ją zniszczyliśmy w narkotykowo-alkoholowych ciągach:( Musieliśmy się rozstać, bo inaczej skończylibyśmy na dnie. Jednak sentyment mam ogromny, bo z nikim później nie było mi tak dobrze w łóżku, nikt nie znał tak dobrze mojej ciemnej strony. Dlaczego nie można mieć wszystkiego?:( Dokonałam poprawnego wyboru, teraz pędzę życie porządne obywatelki i jak większość udaję, że "żółte liscie sa ze złota". Miałczę na kafe...ech...Czy ktoś tutaj odnalazł szczęście rezygnując z wielkiej namiętności?

Gość julka kulka
niestety nie mozna miec wszystkiego na raz!!! musisz sie zastanowic i wybrac to dzieki czemu bedziesz naprawde szczesliwa

Gość True colors
i jesteś szcześliwy? Taka pełnia szcześcia bez skazy?

Gość burak z pola
Nu jo - tyle lat się nie widzieli a nr tel w komie trzymali własnie na taką okoazje- nu ja lubie takie glupoty

Gość True colors
nu jo buraku tak sie składa, że ja skasowałam jego nr. Ale ponieważ jest dość charakterystyczny, to rozpoznałam:)

Gość True colors
Mało tego-mieszkam za granica w dużym miescie (i tu go właśnie spotkałam). Parą bylismy w Polsce, poznaliśmy się w Warszawie, gdzie oboje zaleźliśmy pracę. Pochodzimy z różnych zakątków Polski. To ci dopiero wydumana głupota, co buroku?

Gość Czasem można mieć
wszystko, tylko zależy co chcemy i o co nam chodzi, ale jeśli ktoś nie umie ogarnąć (się) to już calkiem inna sprawa.

Gość True colors
no właśnie wydaje mi się, że się ogarnelam. Ale niestety mam ciągoty do aspołecznych zachowań, kto nie żył na krawędzi, ten nie zrozumie. Ale może ktoś tu jest, kto wie, co mnie boli...I zna receptę na "emeryturę" po takim życiu":)