Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viva.

Jak jej dojebac? - pomóżcie!!!!!

Polecane posty

Gość viva.

A wiec sprawa wyglada następująco. Do mojego miasta przyjechal kuzyn mojej koleżanki. Jest z niego naprawde fajny kolega. Któregoś dnia ja on i nasi znajomi wyszlismy sobie na miasto. W pewnym momencie zatrzymalismy sie kolo domu mojej koleżanki, ktorej nie bylo z nami, bo on pokazywał nam cos na telefonie. No i ta koleżanka zobaczyła jak kolo niego stoje i juz sobie cos pomyślała :/ zaraz oczywiscie zaczęło sie dokuczanie, ze ja cos z nim i wogole. :/ no ale jeszcze moglam przezyc. Ale kilka dni pozniej moja inna koleżanka z kuzynka tego chlopaka weszły na jego profil na nk bez jego zgody (znały hasło) i weszły na jego wiadomosci. A tam tamta koleżanka co widziala nas przez okno wypytuje sie go czy mu sie podobam, co o mnie myśli itp. A jak on jej opisał na to, ze czemu takie pytania zadaje, to mu odpisala, ze ja sie pytam!!!!! No kur*a tak sie wkur*ilam ze nie wytrzymam zaraz. I tu sie nasuwa moje pytanie. Jak jej teraz moge dojebac?? Chcialabym jej cos napisac, ale nie wiem co. A chcialabym, zeby jej w pięty poszlo!!! Bo co ona sobie wyobraza - bezczelna suka!!!!

Gość viva.
pomozcie!

Gość Ja się pytam
Zamiast pisać , daj jej w ryj . Odechce jej się takich gierek .

Gość viva.
Moze i to jest rozwiązanie. :P ale jednak wolalabym słownie. :D

Gość viva.
14

Gość viva.
Ten wpis wyżej to podszyw! Mam 18.

jejku. a bardziej prawdopodobny był wpis podszywu. najlepiej jak zrobisz tak : odwiedzisz ją zapytasz o co jej chodzi oraz czemu tak robi. ona pewnie zmięknie i cie bedzie przepraszała. ot.

Gość dcsfac
zapyaj dlaczego wtraca sie w twoje sprawy . najlepiej jakos na nk moze w komentarzach zeby on tez to widział:P

Gość Kordian z Langley, Wirginia
wrzuć jej fotę i dane teleadresowe na www.4chan.org/b/ ze słowami kluczowymi bitch, polish

Gość viva.
Ona nie jest typem dziewczyny, ktora bedzie przepraszać. Zaraz sie zacznie wykręcać itp. ale ze mna nie tak łatwo, mam to wszystko nagrane - ta cala rozmowę.

Gość rozsądny
i co, Ty jej dogryziesz, potem ona Tobie... i tak w nieskończoność. lepiej pogódź się z nią i przeżyjcie przygodę liżąc sobie cipki!