Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła na życie

mam dość :( życia:(

Polecane posty

Gość wściekła na życie

czasami dopada mnie taki dzień gdzie trace sens zycia , chciałabym zniknąć ..i miec swięty spokój ..dopada mnie smutek, jest mi źle ..i czuje jakby cały świat był przeciwko mnie ..jestem zła .. wszystko mnie wyprowadza z równowagi [...] rozmowa ze mna jest praktycznie nie możliwa !!!! chce mi się płakać ...mam dość.. i dzisiaj doszłam do wniosku ,ze jestem słaba psychicznie ..gdyby taki stan sie pogłebił czy bym nie skończyla ze sobą ..?? czy bym się nie targnęła na zycie ..przerazilam się ..!!! takie wygadanie pomaga ..zauważyłam ..,że wylanie ze siebie smutku i zali jak najbardziej wpływa pozytywnie na człowieka i jego zmianę nastroju!!!! co do mojego danego stanu jest on jak najbardziej spowodowany czynnikiem typu nie dogadywaniem sie z kimś ciągłe kłótnie i trzepianie się !!!! boże inni to chyba są wampirami energetycznymi..

Wygląda mi to na depresję. Pomyśl może o wizycie u psychologa, bo jest to choroba którą się leczy nawet farmakologicznie. Nie próbuję w tym momencie żartować z Ciebie czy coś, pomóc próbuję. A wygadać się przecież zawsze i wszędzie możesz tu na forum ;)