Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa33445

Ból pleców w ciązy..

Polecane posty

Gość aa33445

Hej dziewczyny, mam takie pytanko.. Czytałam ze najlepiej w ciązy spac na lewym boku.. Ja mam taki problem bo po 20 min lezenia na boku lapie mnie mocny bol plecow... mogw spac tylko na plecach, gdy w nocy przekrece sie na bok budze sie z bólem.. jestem dopiero w 5 msc.. czy ktoras z was tez tak miala?

ja tak miałam i podobnie jak Ty zaczęło mi dokuczać od 5go miesiąca. Niestety potem było coraz gorzej, starałam się jednak spać to na jednym to na drugim boku, ale moje dzieciątko i tak prawej nie tolerowało, bo strasznie kopało gdy tak się położyłam, natomiast leżenie na wznak nie jest wskazane, bo podobno dziecko nie dostaje wystarczającej ilości tlenu czy jakoś tak...nie wiem napewno, ale wiem że nie jest wskazane leżenie na plecach.

Gość 43t54werhg
no wlasnie wiem ze nie jest ale na boku nie daje rady dlugo polezec.. i tak do konca ciazy mialas>??

Gość wiem cos o tym i powiem
ze najgorsze jest to iz im blizej rozwiazania tym bardziej plecy daja w kosc ...masakra jak sobie wspomne

Gość 43t54werhg
ehh mi sie dopiero zaczyna.. dobrze ze juz studia skonczylam bo chyba bym nie wysiedziala 1,5h na wykladzie bo i przy dluzszym siedzeniu czy staniu boliiiiiiiiiiiii