Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w kropce malej malenkie

niewiem o co mu chodzi

Polecane posty

Rok temu poznałam faceta .... Przyjechał do swojego znajomego u którego ja pracowałam Nestety był tylko 2 dni i na poznaniu sie skończyło :) Teraz znów sie widzieliśmy już 2 razy wspólna impreza ,jest w mojej okolicy i chcę się spotkać - problem taki ,że za pare dni wyjezdza a mieszka 500 km odemnie ....wiec po co te spotkania ?:) czy to nie strata czasu ? dla mnie ? niewiemmmmm

Gość jej naprawde wspolczuje
a ja mysle ze nic nie zaszkodzi sie spotkac...przeciez nie musicie sie od razu kochac czy cos....mozecie po prostu spedzic razem milo czas

własnie albo chcę... albo chodzi mu o miłe spędzenie czasu ,ale jak się tego dowiedzieć ?hmm może z gory go poinformuje ,że jeśli o to mu chodzi to marnuje czas ....

A ja Ci powiem tyle. Przez dwa lata byłam w związku na odległość, trochę mniej bo 350 km, ale jednak... I co? dziś mieszkamy razem i mimo wszystko powiem to- było warto. Było warto tęsknić, widywać się raz na miesiąc, płakać do poduszki i mieć mega doła za każdym rozstaniem... Ale było warto... Dla chwili w której zamieszkaliśmy razem :)

miło:)) widzisz właśnie on wspominał ,że szuka miłości pozatym fakt jest taki że miał dziewczynę z mojej miejscowośc i dla niej sie tutaj przeprowadził ,ale mówił też ,że nie było warto i chyba więcej by się tak nie poświęcił :( ale myślę ,że nie zaszkodzi mi się z nim spotkać- przecież nie każdy sie dogaduje i nic złego się niestanie hmm

No pewnie że nie zaszkodzi:) Może być miło, sympatycznie, możecie się zaprzyjaźnić :) Nikt Cię za to nie ukarze, a możesz fajnie spędzić czas :)

Masz rację poinformuj go ,że jeśli oto mu chodzi to ... nic ztego, chyba,że wteyd nic nie wyszło i postanowił drugi raz różnie bywa ,ale spotkać sie można :)

a co mi tak spotkam się z nim jutro:) pozatym muszę wspomnieć ,że jestem już 3 lata samotna i też szukam miłości a ten facet wydaje się być ok .... przeszkadza mi jedynie fakt ,że jest znaną osobą w świecie hip hopu ale ma juz 30 lat więc jakiś bagaż doswiadczeń za sobą .... sie nie przekonam to sie nie dowiem :)

Chyba jestes na tyle rozsądna i szanująca sie dziewczyna , że wiesz o co kaman zreszta widac jak napisałas ,ze powiesz mu jakby co nic ztego i tak trzymac :)

no tak a patrząc na dzisiejszy świat większości facetów na tym zależy - pozatym mam taka paranoje że każdy chce odemnie tylko jednego - uważam sie za atrakcyjną kobiete ,ale wiem że to tylko kropla w morzu wymagań :(

HE he no widzisz teraz tak jest,ale są też tacy którym zależy na porzadnych dziewczynach ,atarkcyjnych i mądrych :)

no tak a patrząc na dzisiejszy świat większości facetów na tym zależy - pozatym mam taka paranoje że każdy chce odemnie tylko jednego - uważam sie za atrakcyjną kobiete ,ale wiem że to tylko kropla w morzu wymagań :(

no widzisz ja szukam już 3 rok i albo jest ich tak niewiele ,albo ja mam totalnego pecha -masakra :)

Wiesz dlaczego tak jest przez te kobiety co same pokazyały jakie są przez ich kur..ienie dlatego teraz tak jest pozwoliły sobie i nawet te kobiety , które się szanują,a np jest super atrakcyjna ,np dlugie nogi ubierze spodniczkę itd.wiesz o co chodzi,a facet już myśli,ze to kur*&#a, a wcale nią nie jest ludzie są chamscy odrazu oceniają po wyglądzie i pozorach.

Gość pseudona
pewnie,że sie spotkaj co Ci zależy :) może będzie super impreza :)

Nie masz pecha nie , nie .Ja byłam sama prawie przez dwa lata i nie szukałam nikogo,zawsze wyczułam chama i takiego chipokryte w ogóle,albo jak zaczynało sie robić powazniej uciekałam,albo coś sobie wyobrazali,a z mojej strony nic nie było hehe, az wkoncu znalazłam tego jedynego hiih :)

też nie lubię szufladkowania ludzi .... i masz racje wszystko zepsuły kobity :) świat wywraca sie do góry ......

No te co się rozbierają na naszej klasie itd.przecież to jakaś paranoja normlanie robią sobie darmowa reklame hahaahah :)

Mi sie tak chce smiac wypinaja sie juz nie wiadomo jak maja sie ustawic do tych fot i jeszcze podpisuja tekstami nie z tej ziemi .

ja myślę dokładnie tak samo pare spotkań i już rezygnuje nie to nawet żeby było coś z facetem nie tak - poprostu niechcę liczę na to że spotkam kogoś odpowiedniego i powiem TAK z nim chcę spróbować ...... może dlatego też ,że kiedyś się bardzo sparzyłam newiem.....

dokładnie ,ale wiesz niestety większośc facetów to ogląda masakra

No one sie sprzedaja za darmo właśnie, ja nie sperzdałabym się za kase itd nawet,bo jestem Kobieta wartosciowa ,ktora sie szanuje :) Tez się kiedys sparzyłam e może bedzie okej jak Ci na imie ? :)

Kamila jestem miło mi :) Wiec wartościowe kobitki muszą 3mać się razem :)