Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety sama

singielki "z wyboru"

Polecane posty

Gość niestety sama

Śmiać mi się chce z kobiet, które w wieku około 28 lat, twierdzą, że są singielkami z wyboru. Mozna mydlić oczy całemu światu, ale prawda jest taka, że chcecie się z kimś związać, ale nie macie z kim, bo nikogo sobie nie znalazłyście. Prawda jest brutalna. Nie wierzę w coś takiego jak samotność z wyboru. Istnieje tylko samotność z musu. Sama jestem samotna, ale wcale tego nie chcę. I tak jest ze wszystkimi kobietami, bo nie wierzę, że ktoś lubi mieszkać sam, spędzać samotnie wieczory przed tv i samotne noce. Nie wierzę w to.

gowno prawda, ze ty jestes taka brzydka i nikt cie nie chce, nie swiadczy o tym ze kazdy tak ma 🖐️

Gość fane dokonań Daniela Odiji
hej samotna, mam 29 lat i z chęcią cię zapoznam

Mam faceta, ale kiedy bylam sama, polubilam samotne mieszkanie, wieczory tylko ze soba i to, ze gdy znikne gdzies na tydzien, malo kto sie mna interesuje, a juz na pewno nie przysyla 50 smsow "co sie z Toba dzieje, bo od godziny juz nie piszesz" :P zreszta zawsze bylam typem samotnika i jestem w stanie uwierzyc, ze istnieja kobiety w roznym wieku, ktore czuja sie swietnie same - zreszta znam kilka 40, 50 latek, ktore po nieudanych malzenstwach w samotnosci wreszcie czuja sie szczesliwe

Gość już nie singielka ale niedawno
W tym właśnie rzecz, że nie mamy z kim, ale niezupełnie dlatego, że "nikogo sobie nie znalazłyśmy". Nie jest sztuką znaleźć sobie faceta, sztuką jest szukać, szukać, aż się znajdzie, nie zadawalać się pierwszym, który się trafi. Nie żałuję ani trochę czasu, kiedy byłam singielką - nauczyłam się samodzielności, jestem z moim facetem bo ja tego chcę, a gdyby mi się odechciało z jakiegoś powodu to sobie świetnie poradzę bez faceta.