Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nunino

co lepsze?

Polecane posty

Gość nunino

chcialabym poznac zdanie kobiet na temat facetow ,co wolalybyscie faceta ,czulego ,cudownego kochanka,nie stroni od prac domowych ,gotuje,jest cudownym ojcem ,partnerem ,kumplem ale jest tez niezbyt zaradny pomimo tego ,ze baaardzo duzo pracuje wiecznie bez kasy...kazdy otwarty interes to klapa czy... przeciwienstwo faceta ktory daje Wam stabilizacje finansowa ale w domu nic nie robi nie pomaga...lubi rzadzic i wymagac,oczekuje cieplych obiadkow ,podania kapci i bycie na kazde zawolanie...

Gość nunino
aaaa i jeszcze jedno pierwszy przystojny ale nie jakos piorunujaco ,moze sie podobac jednak drugi mega ciacho wrecz metroseksualny

Gość nic, cos posrodku

Gość nunino
no wlasnie zeby mozna bylo posrodku:(

Pierwszego :) Jeżeli ten drugi nie byłby świetnym partnerem, ojcem, facetem po prostu... Bo jeśliby się liczyła tylko kasa, to wolałabym zwykłą prostytucję- zyski podobne, a nie musiałabym facetowi skarpetek prać :) Co do wyglądu- dla mnie jednak "super ciacho", co rozumiem jako bardzo przystojnego, tak że kolana miękną, jest jednak gdzieś daleko od "niemal metroseksualnego" :) Wiadomo że facet musi dbać o siebie, ale stylizacja na co dzień to przesada jak dla mnie :)

misz masz- moj mąż pracuje, sporo nie duzo ale sporo i mamy kase zawsze, nie robi nic w domu, ale mi to pasi bo nie lubie jak mi sie kreci po kuchni, odkurza i sprzata i to mi styknie, w uczuciach nie jest wylewny na zasadzie 100 razy dziennie kocham Cie, ale potrafi byc kochany, opiekunczy i czuly...takiego faceta lubie...a wrecz go kocham...twoje dwa typy sa o dupe potłuc :P:P, dwie skrajnosci...

wybralabym tego pierwszego.. wspolnie bysmy pewnie z wszyystkim dali rade:-)

Gość nunino
Historynka napisalam,ze wrecz metroseksualny dlatego,ze zadbany do przesady ale w tym wszystkim bardzo meski taki typ twardziela ,niby dwudniowy zarost ale wszystko pod kontrola;) widze ,ze poki co wybralybyscie pierwszego ....moze ktos jeszcze sie wypowie?