Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekla kobitka

Wyszedl na jaw moj romans!

Polecane posty

Gość wsciekla kobitka

Cala noc nie spalam stojac przed dylematem czy zakonczyc swoj obecny zwiazek i sama nie wiem co myslec wiec moze tu zapytam ludzi o rade. Moj chlop sie dowiedzial ze 4 lata temu mialam romans z pewnym starszym mezczyzna (nie mial on zony). Pisze romans choc oboje bylismy wolni gdyz nie byl to zaden zwiazek tylko udany seks. Od 3 lat jestem z moim obecnym facetem i on sie wczoraj dowiedzial ze ialam ten romans i zrobil mi mega awanture. Zaczal krzyczec ze gdzie ja rozum mialam ze on jest 20 lat ode mnie starszy, ze pewnie byl moim sponsorem:O Niesamowicie nie wkurwil i powiedzialam mu ze co go to obchodzi z kim sypialam zanim sie poznalismy, ze jak tak m to przeszkadza to mi jego byle partnerki tez moga zaczac przeszkadzac. Na koniec powiedzial zebym to sobie przemyslala i zastanowila sie czy przypadkiem nie powinnam go przeprosic:O A niby kurwa za co? Ja teraz rozwazam to czy sie z nim nie rozstac bo widze ze jego glupota wyszla na jaw wraz z chamstwem. A z drugiej sztrony szkoda i konczyc ten zwiazek, jednak raczej nie rozumiem tego dlaczego on tak wielki problem zrobil z tamtej znajomosci

Gość wsciekla kobitka
sorry za literowki ale niewyspana jestem

Gość matacz...
zapytaj jego ? jesli co powie jeszcze bardziej bedziesz zdziwiona jak i chciała zakonczyc ten zwiazek - prawda , ze ten 20 lat starszy był lepszy ???

Gość ajunika
przeproś go zdziro, ale już!!!! 😠

Gość zaraz zacznie jeszcze
mieć pretensje że nie jesteś dziewicą! :D

Gość wsciekla kobitka
a o co ja mam go pytac? On chce bym go przeprosila:O Ten 20 lat starszy nie wiem czy byl lepszy bo z nim w zwiazku nie bylam

Gość matacz...
jak nie wiesz o co ? to ja juz nic nie napisze ! i nie o zwiazek mi chodziło

Gość wsciekla kobitka
nie wiem o co ialabym go pytac ale mniejsza o to. O to ze dziewica nie bylam to raczej trudno by mial pretensje:D bo w wieku w jakim go poznalam byloby to z lekka wrecz dziwne

Gość aaaaaaaaaaaaaasawaqs
hmm.. nie powinien ci robic awantury. to było zanim go poznałas i to na długo. i nie powinno go to obchodzic. moze byc zły jelsi np. nie powiedzialas mu a on ma stycznosc teraz z tym facetem i mu głupio. a tak to nie. to było zanim go poznałas. niech sie chłop ogarnie.

Gość master wytrzezwiej

Gość wsciekla kobitka
a kto sie kurwil? Moze ty ale na pewno nie ja. Nie ma stycznosci z tym facetem, nawet nie wie jak on wyglada. Taa, powinien sie ogarnac ale jak mu tego juz nie przetlumacze. Padlo mu od tego slonca na mozg chyba i szaleje.

Gość wsciekla kobitka
no doradzi ktos jeszcze co z tym elementem zrobic?

Przepraszam. Nie przeczytałem uważnie. Byłaś wtedy wolna, a więc to nie był romans. Raczej związek (oparty tylko na seksie ale jednak związek). Twój mąż niema racji że się awanturuje.

Gość wsciekla kobitka
To nie moj maz, malzenstwem nie jestesmy i chyba z takim jego podejsciem nigdy nie bedziemy. Nazwalam to romansem bo opierala sie ta znajomosc bardziej na seksie niz na zwiazku.

Co za absurd, żądać przeprosin za przeszłość :O Twojemu chłopu mózgownica się przegrzała ;) Powiedz mu, żeby Cię pocałował w cztery litery, chyba jest nienormalny.

Spokojnie z nim o tym porozmawiaj, powiedz mu to, co napisałaś nam tu, gdyby nie potrafił się uspokoić - zaproponuj relanium, gdyby nadal nie rozumiał - podziękuj za wszystko i palcem serdecznym wskaż w kierunku drzwi.

Gość wsciekla kobitka
ja mu mowilam juz to wszystko wczoraj, a on dalej swoje. Generalnie to wiedzial o moich poprzednich partnerach, ale wkurzylo go to ze jak ze starszym to pewnie od razu sponsor. Oraz ze jak ja moglam z takim starym:P Prawda jednak jest taka ze ten "stary" dbal o siebie i swietnie sie trzymal, ale mojemu chlopowi sie tego nie przetlumaczy. On ma jakas chyba obsesje na punkcie zwiazkow z duza roznica wieku a sam jest 6 lat ode mnie starszy. Dzis jak przyjdzie to sie zapytam czy u przeszlo, a jak zacznie swoje to mu wlasnie drzwi pokaze

Gość szalonnaa
twój chłop nie ma prawa oceniać z kim się bzykałas przed waszym związkiem. I co z tego, że różnica wieku? Jeśli tak bardzo go to zirytowało, że żąda przeprosin, to tylko świadczy o tym ,że nigdy o tym nie zapomni i temat będzie zawsze wracał.

Doczytałam ostatnie zdanie i już wiem, że sama świetnie wiesz, co masz zrobić dziś z tym fantem ;) Jeśli dziś mu nie przeszło, to 🖐️

Gość ćOOle
jesteś przeciętną szmatą

Gość ćOOle
ja bym ją kopnął w pisde tak żeby but został

Gość wsciekla kobitka
w takim razie postanowione:P w zasadzie to nawet nie jest mi tak bardzo zal, bo to co wczoraj pokazal zszokowalo mnie. Uwazam ze kazdy ma prawo do przeszlosci i to z kim so lozka sie chodzilo nie powinno miec wplywu na zwiazek. Tym bardziej ze i on w przeszlosci swiety nie byl- hipokryta:O