Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hygwen

dziewczyna "ksiezniczka"

Polecane posty

Gość o wlasniewasnie
Dobrze ze to poruszyłeś Lucian te ich wywody filozoficzne. Jakaś masakra co mają w głowie. Ja zwrócę uwagę że księżniczkom nie można uwagi zwrócić, bo odbierają to za atak. Nie przyjmują krytyki, bo zakładają że mają rację.

Gość Kilka słów ode mnie...
""księżniczka" to taka, co sie nie zadaje z "byle kim", czyli np. nie umówi się z pierwszym lepszym kolegą, który jej to proponuje, tylko z kimś kto ma określone cechy charakteru itd." Z tym się zgadzam w całej rozciągłości. Faceci nudni i nieatrakcyjni fizycznie raczej jej nie zainteresują. "nie da się pocałować na pierwszej, drugiej, trzeciej randce - bo na jej pocalunek trzeba sobie zasłużyć." Z tym różnie bywa. Całowałem takie księżniczki już na pierwszej randce nie raz. "stawia wymagania facetowi, ciągle czeka na tą swoją miłość jak z bajki." Szuka miłości jak z bajki, tego idealnego księcia i nigdy go nie znajdzie. "dba o swój wizerunek, ma bardzo duże powodzenie, nikogo nie odtrąca, tylko każdego wodzi za nos." Raczej bawi się uczuciami innych, bo doskonale wie, że może się podobać i skrzętnie to wykorzystuje. Wyrachowana do granic możliwości.

Gość miastoweksiezniczki
buuuuuuuu nie chcemy takich, plastiki, blachary

Gość tosiepomyliłajednazdruga
To się pomyliły jak myślą że mogą faceta zatrzymać na stałe takim zachowaniem.

Gość Kilka słów ode mnie...
rowniez mowimy "nie"!

Gość jeżynkowa_nowa_ona
Ogólnie aktualnie jest to negatywne określenie, opisujące rozpieszczoną dziewczynę która uważa że wszystko jej się od życia należy tylko za to że istnieje. Uważa się za najlepszą, najmądrzejszą, najpiękniejszą. Ogólnie znam parę takich dziewczyn i polecam od takich jak najszybciej uciekać, bo na dłuższą metę jak nie dostaną porządnie po dupie, to życie z taką będzie męczarnią.... Przyjacielska rada.

Gość ...księżniczka... moim zdaniem
to taka co w dzieciństwie rodzice za bardzo ją rozpieścili i ma się za lepszą od innych, wszystko musi być tak jak ona chce bo inaczej foch i płacz. Szuka księcia z bajki na białym koniu który uwolni ją z wieży i poniżej tego nie schodzi. Powiedziałabym że w ten sposób sie szanuje, ale jednak w praktyce widzę, że współczesne księżniczki zamiast dać się uwolnić z tej wieży zamykają tam jeszcze swoich księciów a ich szacunek do siebie kończy się na tym że wybierają tylko odpowiedniego faceta a potem juz nie mają szacunku do siebie tylko przytakują na wszystko co facet chce bo są słabe, a foch i płacz nie działa wiecznie.

Gość ach chłopcze z długiego postu
Od razu widać że taka cię właśnie puściła w trąbę, na dodatek pisałeś wcześniej pod innym nickiem. Masz nauczkę, startuj do swojej ligi. Zresztą czytając ciebie, można stwierdzić, że wykształcenia to ty nie masz dobrego.

Gość ...księżniczka... moim zdaniem
jeśli odpowiedź była do mnie to jestem dziewczyną.

Gość krytykakrytyki
Najlepiej ośmieszyć coś żeby straciło na znaczeniu. Prawda taka że niech sobie robią co chcą te panny księżniczki. Nie da się zmienić mentalności takiej laski. Tak jak bogaty nie wie co to głód. Nie wie że trzeba oszczędzać. Tak jak nie myślą o biednych. Tak taka laska zawsze myśli że lepsza.

Gość SŁOMAZBUTÓWWYSTAJE
KSIĘŻNOM,

Gość no widac co was boli, biedacy
w zyciu nie bedziecie mic takiej

Gość NA KAFE sami biedacy
Dlatego tak pisza. :D🖐️

Gość jogurt jagodowy jogobelli
dziewczyna ksiezniczka to taka, ktora - nie zarabia albo malo zarabia, a przywykla do tego ze ktos zapewni jej luksusy - nie umie pracowac -przesadnie dba o urode - nie umie gotowac - uwaza ze jest stworzona do wyzszych celow

Gość SŁOMAZBUTÓWWYSTAJE
Daj komu palec, to on całej ręki sięga.

Gość SŁOMAZBUTÓWWYSTAJE
powodzeni w wyższych sferach, kup sobie ładną bluzkę żeby zakryła twój charakter

Gość fruit
T. M. Dołęga Zdobywa się bogactwo po to, by czemuś służyło, by w czym pomogło. Gdy się je jednak już zdobędzie, ono zagłusza wszystko i każe człowiekowi, by jemu, bogactwu, służył.

Gość fruit
Dobrze się mam :) i czuję się wybornie. Co prawda nie mam takich luksusów, ale nie zatraciłem siebie. Piszę o księżniczkach takich jak ty bo to one są żenujące.

Gość fruit
Nie mieszaj Pana Boga w swoje chamstwo.

Gość fruit
Ty zapewne gdybyś straciła wszystko, bo tak się zdarza że pieniądze można stracić. To zapewne nie wiedziałabyś co robić. Życie byłoby strasznie złe. Byłoby Tobie bardzo ciężko, albo byś próbowała poderwać swoją jak myślisz ligę.

Gość fruit
A to Ty podchodzisz do faceta i zerkasz jaką ma metkę? Albo pewnie wypytujesz się co chwilę jak sobie radzi z tym a tamtym :). A mnie np. takie coś nudzi. Poznaje nosem takie. :) Cwaniarko.

Gość lastketchup
................. .......... .......................... ..................... ................. ........... ............................. właśnie lulam na księżniczki. :)

Gość Tak sobie czytam i widzę na
podstawie postów kto ma przerąbane w życiu. Widać co kogo boli. Mogę nawet po nicku podać kto ma dość fajne życie. Ale nie zrobię tego, szkoda tych ludzi, bo czuć na odległość nieszczęście i desperację.

Gość fruit to frustrat
:D:D:D:D:D:D

Gość mrrrru
Zdecydowanie nie zgadzam się, że księżniczka jest głupia i rozpieszczona. Zawsze wie, na czym stoi, twardo stąpa po ziemi. Wie, czego chce i dąży do tego (często po trupach). Odtrąca mężczyzn, niewartych (jej zdaniem) jej uwagi. Czasami kokietuje, wodzi za nos dla zabawy.

Gość mrrrru
A tak naprawdę w środku jest bardzo wrażliwa. Boi się, że ktoś ją może zranić/odtrącić. Właśnie dlatego sama to robi, żeby zapewnić sobie dominującą pozycję na starcie. I uniknąć rozczarowań.

Gość mrrrru
Jeszcze kwestia urody... Jest nieprzeciętnego wyglądu, doskonale o tym wie, często to wykorzytuje.

Gość fruit
Chyba mylisz dziewczynę która ma swoje zdanie i jest pewna siebie z księżniczką. Mrrrrau mrrrrau śmiech to mało. Desperat to osoba która błaga żeby taka wróciła. To nazwę desperacją. Pisanie o księżniczkach traktuję jak sport :) .

Gość Tak sobie czytam i widzę na
Post z 15.08 nie mój jakby co.

Gość fruit,ciebie bym nie chciala
doplata:D