Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkk3kkk3kkk3

MSG czy BUDOWNICTWO?

Polecane posty

Gość kkk3kkk3kkk3

Nie mam pojecia który kierunek wybrać. Może jest tu ktoś kto studiował międzynarodowe stosunki gospodarcze i mógłby się wypowiedziec na temat tego kierunku ?

moja koleżanka studiowała - teraz pracuje jako sprzedawca w obuwniczym. studiował też mój kolega - teraz przedstawiciel handlowy Coli jeszcze jakieś pytania co do sensowności wyboru tego kierunku? ;)

Gość kkk3kkk3kkk3
Nie :D

Gość kkk3kkk3kkk3
moglas uwzglednic na jakiej uczlni, ja wybieram Uniwersytet Ekonomiczny, a MSG czesto są mylone ze zwyklymi Stosunkami Miedzynaradowymi ktore mozna studiowac na uczelniach prywatnych.

a w firmie budowalnej ja obecnie pracuje - i po prostu życzę Ci żebyś poszła na to budownictwo (przeklniesz ten kierunek na studiach nie raz i nie dwa, ale potem będziesz sama sobie zazdrościła pracy i pieniędzy)

Gość kkk3kkk3kkk3
jakiej nudy :> ?

nie słuchaj, budownictwo i nuda - to jest po prostu fizycznie nie możliwe ;)

Gość kkk3kkk3kkk3
odstrasza mnie tez to ze jest to meski kierunk i ciezko jest mi wyobrazic sobie siebie sama, robiaca uprawnienia wykonawcze na budowie.

ja pracuje na budowie i gwarantuje Ci że nie będziesz jedyną kobietą. my u siebie na kontrakcie mamy 2 panie inspektor, u podywkonwacy też są jakieś kobiety, u projektanta też są kobiety. nie ma paniki, a poza tym, nawet jak będziesz jedyną kobietą to co? będzie Ci tylko łatwiej bo jedna baba na budowie to wszysyc faceci latają wokół niej :p