Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaaa89

Zaniepokojona ... eh

Polecane posty

Gość zaniepokojonaaa89

Witam, jestem z chłopakiem juz 5 miesięcy, dodam ze on jest moim pierwszym partnerem seksualnym, zrobilismy to nie dawno i jak do tej pory tylko jeden raz .. Jego stosunek co do mojej osoby w ogole się nie zmienił, jest nadal taki opiekunczy,kochany i widać że chłopak poza mną świata nie widzi. Ja sobie kiedys mówiłam że jak pojdę do łóżka z facetem to z miłości i jak bede pewna Jego, zrobilismy to wbrew moim zasadom .. nie mogłam sie opanować, chciałam tego, czuję ze to jest to ale nie wiem jak to jest z Jego strony, nie powiedział mi ze mnie kocha jeszcze, ja też mu nie powiedziałam , niby mówi ze jestem dla Niego ważna, niby czuje to ale, no ale jest ale czy to nie są tylko puste słowa? Nie wiem co mam o tym sądzić, rozmawiamy ze sobą i jestesmy blisko emocjonalnie..niby

Gość zaniepokojonaaa89

Chyba czyny są ważniejsz niż słowa, prawda?Podobno niektórzy mówią o uczuciach rzadko, ale to nie znaczy,że nie kochają...Jest różnica między miłością a zakochaniem.Moje zakochanie często mijało jak poznałam chłopaka bliżej.Gorzej jak jemu nie.Lepiej zaczekać i w emocjach nie rzucać tych bardzo cennych słów.

Gość Zaniepokojonaa89
no niby taK :) zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie, wiem jedno, że już sie zaangażowałam i to ostro w ten związek i nie potafie sie Mu oprzeć i mam nadzieję że wszystko bedzie cacy :)

Gość fdsfffdfsf
Ty laska masz 14 lat czy co? O co ci chodzi w ogóle? Jesteś z facetem, poszliście do łóżka no i w czym masz problem?

Gość Zaniepokojonaa89
o to że w tych czasach niczego nie można być pewnym ! -.-

Szukasz dziury w całym. Ja dopiero po ponad 6 miesiącach usłyszałam, że mnie kocha. Szczerze, to jak dla mnie mógł jeszcze zaczekać, bo nie byłam gotowa w tamtym momencie odwzajemnić uczucia. To zdecydowanie za wcześnie na wielkie wyznania. Dla niego pewnie też. Skoro jest Wam dobrze, to przestań szukać na siłę problemów.

Gość Zaniepokojonaa89
może faktycznie szukam dziury w całym ... mniejmy nadzieje że się nie zawiode na Nim

Gość on prawik
podaj gg jesli mozesz