Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1 vs 2

Co jest lepsze? 2 typy dziewczyn.

Polecane posty

Gość 1 vs 2

1. Pracuje, studiuje zaocznie, ma prawo jazdy i samochód, ładna ale z brzydką figurą (gruba, ale bez nadwagi), małe powodzenie u płci przeciwnej. 2. Nie pracuje, uczy się w szkole policealnej, nie ma prawa jazdy, ładna z świetną figurą, duże powodzenie u płci przeciwnej.

Gość 1 vs 2
No ale co jest lepsze? Gdybyście miały taką możliwość, to którą z nich wolałybyście być?

Gość bibee
2 pójdzie do pracy i bede miec seksowna partnerke, prawko malo sie liczy, przynajmniej dla mnie.

Gość szalona osiemnastka
2. co że nie ma prawka czy jakaś marna szkoła ale może znalezc se kazdego więc jakis bogaty się trafi i ma życie na bum cyk cyk :)

Gość mbxxss
2

Oczywiście, że wybieram jedynkę. Wolę być inteligentna, ale niezbyt ładna niż piękna, ale pusta i głupia :) Nie ma się nad czym zastanawiać :)

Gość liliooowwwwaaaa
a przepraszam kobieta to ma byc rzecz, kolejny gadzet, ktora facet moze sie chwalic? To chore! Partnera szuka sie po to, zeby miło spedzac zkims czas, zeby sensownie ułożyc sobie zycie i byc z tą osoba szczesliwym :) Jednego ujmie pierwszy typ dziewczyny (tak jak mnie choc jestem dziewczyna ale tak uwazam ze 1 lepsza) a drugi bedzie super szczesliwy z 2 (ktora bedzie mogł sie pochwalic przed kolegami z wiejskiej dyski )

A co to ma do rzeczy czy ma samochód, prawo jazdy? A charakter się nie liczy? Ludzie ogarnijcie się :O

Gość no nie wiem ;d
chyba tą 1 , zawsze cie utrzyma :P za to ryja nie poprawisz...a tamtej sie znajdzie prace i jest zajebista

Gość gr...........
... i ani slowa o charakterze, wspolnych zainteresowaniach ... dosyc znamienne :P

Wybranie tylko kilku cech i porównanie na tej podstawie to bzdura i nic nie daje. W ten sposób np. w tej zagadce Pytanie drugie: Nadszedł czas wyborów światowego przywódcy i Twój głos bardzo się liczy. Oto co wiesz o trzech startujących kandydatach: Kandydat A Ma powiązania ze skorumpowanymi politykami, oraz konsultuje się z astrologami-wróżkami. Miał dwie kochanki. Nałogowo pali i wypija 8-10 martini dziennie. Kandydat B Dwa razy wyrzucono go z urzędu, śpi do południa, używał opium w koledżu i codziennie rano wypija pól butelki szampana a ćwiartkę whisky co wieczór. Kandydat C Odznaczono go jako bohatera wojennego. Jest wegetarianinem, nie pali, okazjonalnie pije piwo, nigdy nie miał żadnych stosunków pozamałżeńskich. wybierając niby najsłuszniejszą z odpowiedzi wybierasz na przywódcę Adolfa Hitlera. Nie da się tak dobrze kogoś ocenić, bo niby można powiedzieć, że wolałoby sie tę pierwszą dziewczynę, bo sprawia wrażenie mądrzejszej, ale z drugiej strony prace mogli jej załatwić rodzice a na studiach zaocznych to nie jest tak znów ciężko :P A z drugiej strony może byc ona tak zadowolona z siebie, że jej narcyzm jest wręcz odpychający. I z drugą moze byc tak samo toteż uważam, że takie porównania są zupełnie bez sensu

Gość 1 vs 2
Jeżeli już mowa o prawie jazdy, to uważam, że ma to znaczenie. Sądzę, że świadczy to w pewnym sensie o zaradności życiowej. Nie pisałam nic na temat charakteru, ponieważ wolałam się skupić na konkretach i na tym co najbardziej może być przydatne w życiu.

Gość sssssssssozzzzzzzzzz
" natka* Oczywiście, że wybieram jedynkę. Wolę być inteligentna, ale niezbyt ładna niż piękna , ale pusta i głupia Nie ma się nad czym zastanawiać " Chyba jednak zaliczasz się do pustych i glupich :o To, że dziewczyna chodzi do policealnej szkoły i nie ma prawa jazdy nie znaczy że jest pusta :o Skąd wiesz jaki kierunek robi? Myślisz, że po takiej szkole nie znajdzie dobrej pracy? Jeszcze jak jest wygadana, piękna i ma w sobie inne zalety to na pewno jej się uda. Sama jesteś głupia i pusta skoro oceniasz ludzi po takich kryteriach :) Żeby nie było, jestem po studiach i prawo jazdy mam od 5 lat 🖐️

Gość 1 vs 2
mała czarna, właśnie wczoraj ten teścik wkleiłam na kafe :P Wiem, że wybranie kilku cech nie musi do końca świadczyć o całości, ale zazwyczaj tym się kierują inni.

Gość o rany ludzie przecież
prawo jazdy może zrobić w każdej chwili :o Chodzi do szkoły policealnej to zapewne jest młoda. Nie każdy ma takie szczęście, że rodzice kupują im samochód i dają kasę na prawko. Ja prawo jazdy zrobiłam w wieku 25 lat bo nie miałam potrzeby robić go wcześniej, do pracy miałam 5 minut pieszo a na studia dojeżdżałam komunikacją miejską w 15 minut

Gość 1 vs 2
Kredka, to uważasz, że np jeżeli ktoś ma np 165 i waży 65 kg, nie jest gruby? To jeszcze nie jest nadwaga.

Gość ty natka sama jestes pusta
idiotko sądząc po twojej wypowiedzi...

Hohoho odezwali się :D Mając do wyboru takie kryteria wybieram to, co uważam za słuszne. Po co te wyzwiska? :) Opanujcie się. Jak dla mnie autorka starała się przedstawić przeciwieństwo - mądrej, pracowitej, zaradnej, ale brzydkiej i nie za mądrej, niezbyt pracowitej, ale za to ładnej. Wy tego nie widzicie? :)

Taka osoba jest normalna. Ani gruba ani chuda. Poza tym każdy ma inna budowę. Jeśli ktoś jest ubity i ma ciężkie kości to przy wzroście 165cm i ważąc 65kg jest szczupły. Poza tym policz sobie BMI. Jest idealne:O Ogarnijcie się trochę- niektóre dziewczyny ważąc 55 kg piszą, że są trochę grube, a mają np 163cm wzrostu..

Gość Jedna i druga ma wady
ale to nie tylko od tego zależy co jest lepsze bo liczy się jeszcze inteligencja, dobroć, mądrość życiowa. Jeśli pierwszy albo drugi typ kobiety to ma tolepiej być na miejscu tej co to ma.

Gość czapka z nutrii
Boże ludzie ta 2 to ja!:O

Gość czapka z nutrii
studia to nie wszystko uroda się liczy i powodzenie można bogatego dziada znaleźć który Cię ustawi