Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość refrffrfrrferr

pomocy!!!!! mam malo czasu ;))

Polecane posty

Gość refrffrfrrferr

mam dzis rozmowe kwalifikacyjna. zadzownili niedawno i umowili sie ze mna na 18.30. i teraz zagladam zeby sobie przypopkmniec oferte a tam w wymaganich jest angielski dobry. co maja na mysli??? czy beda ze mna rozmawiac w tym jezyku???? jezeli tak jakie pytania moga zadawac???? prawde mowiac napisalam ze znam angielski ale raczej wszytskor ozumiem a mam blokade jezykowa i czesto nie umiem powiedziec cos poprawnie chociaz w glowie mam poprawne zdanie. nie wiem czy isc czy nie. boje sie ze sie zblaznie

spokojnie, może poukładaj sobie w głowie a może i na piśmie, co byś powiedziała o sobie po angielsku.Nie denerwuj się!Mnie kiedyś zapytano właśnie o mnie, o zainteresowania, rodzinę, co lubię jak spędzam wakacje.....

Gość ambrero
Moga Ci zadac kilka pytan po angielsku,zeby sprawdzic czy faktycznie Twoj angielski jest doby.Skoro napisali,ze wymagaja dobrego angielskiego to znaczy,ze bedziesz musiala sie nim w pracy poslugiwac. Jakie pytania moga ci zadac??nie wiem,cokolwiek,co im przyjdzie do glowy. Dlatego wlasnie nie warto ubarwiac swojego CV tylko pisac prawde bo nigdy sie na tym dobrze nie wychodzi niestety..

Gość refrffrfrrferr
no ale w takim razie co mialam napisac? podstawy angielskiego? jak umiem troche wiecej niz podstawy ;( nie wiem czy isc, boje sie ze wstydu sobie narobie :(

Gość sasssssssssss
idz i mow. ze sredniozaawansowany idz. najwyzej nie dostaniesz pracy. a jak nie pojdziesz to na pewno nie dostaniesz!!!!!!!!!!