Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca,dziewczyna?????89898

Gdzie są przystojni, fajni faceci? chyba wygineli....

Polecane posty

Odrzucona- Mam przyjaciela geja i dogaduje sie z Nim niemal, że w 100%, nie jest brzydki, ale co z tego jak gej :)

i znów podszyw :) nie mam w d... charakteru :)

a gdyby był hetero to chciałabyś z nim być? no jasne ze tak, brałabym go w ciemno:D

Darker> Ja wcale kiepska nie jestem, nigdy nie narzekałam na brak powodzenia-wręcz przeciwnie... Ale nawet gdy poznałam przystojnego faceta to nie pasował mi z charakteru, albo nie podobało mi sie to co robi, czym się zajmuje i takie tam...

pytajaca bo geje sa najlepsi ale ich niezwyklosc wynika z tego ze sa gejami po prostu

"no jasne ze tak, brałabym go w ciemno" nie odstraszałoby cię, że jest czuły i wrażliwy? prawdziwy facet powinien być twardy jak beton i nie okazywać uczuć

jak by nie okazywał uczuć to skad miałabym wiedziec czy mnie kocha?? a tak serio to nie,czemu?? wrazliwosć i czulosc to głownie cechy kobiet ale ja lubie mezczyzn którzy nie boja sie okazywac uczuc, nie mylic z ciotami

Moim zdaniem facet powinien być czuły, wrażliwy w jakimś stopniu...

Gość cajou
Annonim7, błagam, nie kpij :))

"ale ja lubie mezczyzn którzy nie boja sie okazywac uczuc, nie mylic z ciotami" no przecież ten znajomy jest gejem a to chyba synonim słowa ciota?

znam większego ciote który jest hetero, niż ten mój przyjaciel, bo za ciote wcale go nie uważam, wrażliwy, uczuciowy chłopak,ale bez przesady...

no przecież ten znajomy jest gejem a to chyba synonim słowa ciota? ciota dla mnie to facet który nie ma własnego zdania, nieudacznik zyciowy z wygladu jak i charakteru a moj kolega jest zdecydowany, robi kariere, zadbany wiec on ciota nie jest

Gość cajou
:)), przeciez wiesz, gdzies tam w glebi duszy, ze te cechy, ktore posiadasz, znajda w koncu uznanie u jakiejs pani, i to, ze potrafisz okazywac cieplo bedzie dla tej wybranej szczesciem niewypowiedzianym, ze taki, wlasnie jej sie trafil :))

Gość cajou
do Annonim7 to bylo :))

cajou okazywanie czułości może być poczytane jako słabość i miła dotychczas dziewczyna staje się powoli zołzowata i wredna nie wiem ale jakoś tak to działa

Gość cajou
czlowiek madry, bez wzgledu na plec, ceni to co lub kogo zdobyl, ludzie glupi traca rozum ... ale przeciez kazdy dzis moze byc kim chce i oceniac innych przez pryzmat swoich doswiadczen :))

Gość Sami Swoi
Powyżej 180 wzrostu, dziękujemy za uwagę bo średnia wzrostu w Polsce to 175 zatem generalnie i ogolnie zbieraj menele i wyjazd na południe szukać gorącego sniadego. A ja kurdupelek (174) bedę miło spędzał czas z moją dziewczyną (171) w kinie lub nad jeziorkiem tudzież na rowerku.

Gość racjonalista z miasta
Annonim7 no tak typ południowca, ale przecież w Polsce są też bruneci o ciemnych oczach, prawda? zresztą napisałam, ze niekoniecznie musii byc brunet, moze też być blondyn o niebieskich oczkach Jasię nadaję i nie mam dziewczyny, ale nie mam czasu na dyskoteki :(

Gość Sami Swoi
Ciota - określenie osoby w grypsarce wieziennej która jest ruchana w dupe na haremie, na zbliżonej równości z Cwelem. Zatem jak nie wiem co oznacza słowo Ciota to się nie wymądrzaj jedna z drugą.

Gość cajou
ciesze sie, ze choc raz ktos na kafe sie ze mna zgadza :)) pozdrawiam Cie

"cajou ciesze sie, ze choc raz ktos na kafe sie ze mna zgadza pozdrawiam Cie" napisałaś samą prawdę

Ciota - określenie osoby w grypsarce wieziennej która jest ruchana w d**e na haremie, na zbliżonej równości z Cwelem. Zatem jak nie wiem co oznacza słowo Ciota to się nie wymądrzaj jedna z drugą. To jest definicja cwela. Ciota to pedał lubiący brać w dupę

Odrzucona pytajaca bo geje sa najlepsi ale ich niezwyklosc wynika z tego ze sa gejami po prostu Co Wy macie z tymi pedałami ? W praktyce każda bierze karka z klasą

Annonim7 "no jasne ze tak, brałabym go w ciemno" nie odstraszałoby cię, że jest czuły i wrażliwy? prawdziwy facet powinien być twardy jak beton i nie okazywać uczuć Każda która ma okazję bierze takiego faceta, a reszta brzydkich dziewczyn może wybierać między żadnym a pomyjami

Gość cajou
Annonim7, prawda bywa tez wzgledna, to czy nia jest zalezy od wartosci, ktore czlowiek wyznaje. spojrz ile jest dyskusyjnych komentarzy do kazdego prawie tematu, zaleza one wlasnie od postaw zyciowych i takze doswiadczen.

Gość wszechwiedzący pasterz
Droga autorko tematu... proponuje byś sama wziełą sie za swój wyglad bo jest tak paskudny, ze zaden facet nawet nie chce na ciebie spojrzeć wszyscy rozumiemy twoja desperacje i bulwers z faktu, że dawno cie juz nikt nie wyjebał a twoimi jedynymi przyjemnosciami sexualnymi są twoje paluszki